Nagyon vékony vagyok. Biztosan fogok hizni valamennyit, ha leszokom?
már miről szoksz le?? a cigiről?? ha arrol akkor ha amikor rágyujtanál hizlalot eszel akkor van rá esély. de nem 100%. ez alkati kérdés van olyan vékony ember aki 3x annyit eszik mint egy telt alkatu és mégse hizik. néhány kilot lehet h magadra tudnál igy tenni.
amugy fontos lenne h leszok a cigirol márcsak azért is mert akkor könnyebben mozogsz. és a mozgás az hizáshoz is jo nem csak fogyshoz.
ha ugy álsz anyagilag vannak olyan táplálékkiegészitok amivel hizni lehet esetleg ha másképp nem megy akkor ezt is kipobálhatod
A lisztes ételeket,szerencsére már nagyjából tudom helyettesiten.(bár ez nagyon-nagyon sokba kerül)Tehát a kenyérrel sincs gond.
Másrészt,igen,a cigiről szeretnék leszokni,mivel a 'Dohányzás' kategoriába irtam. Köszönöm a válaszokat! Üdv.
Szerintem menj el orvoshoz, ha rendesen eszel és nagyon sovány vagy. Meg kellene nézetni, nincs-e veled valami gond. Bélféreg, stb. tudja előled elenni a kaját.
Az orvos azt is megmondja, hogy MIT egyél. Tévhit, hogy hízlaló dolgokat kellene enned!
Ha leszoksz a dohányzásról, akkor valószínű, hogy hízni fogsz valamit - de az biztos, hogy sokkal tovább élsz, szebb leszel (bőröd, fogaid, tüdőd), és jobb lesz az illatod is. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!