14 évesen Cigizni? Nagyon szégyenlem
sziasztok.
Én egy 14 éves LÁNY (!!!) vagyok,aki nagyon bevan szarva attól,hogy esetleg rászokik a cigire.
Nemtudom,esetleg létezik-e az,hogy ez örökölhető legyen,mert akkor máris megvan a magyarázat a dologra....
A családomban apai ágon mindenki cigizik. És nem kicsit,hanem elég durván,napi nemtudom hány dobozt elszivnak. Születésem óta szivom be azt a cigifüstöt amit apáék kifújnak,mert amióta élek,ők cigiznek megállás nélkül. A cigifüstöt én jól birom,a füstje nekem nem kifejezetten büdös,és nem vállt ki belőlem fejfájást,már-már mondhatni kellemesnek (bár ez elég furán hangzik)
A barátnőmmel találtunk a házukban 6 doboz pink LD-t (nagyijáról maradt visza) szóval senkisem tudott a cigik létezéséről. 14 éves koromig,egy szál cigire sem gyujtottam rá!! De aznap este,barátnőmmel gondoltuk kipróbáljuk,csak úgy poénból,merthát mindenki kipróbálja egyszer. Barátnőm köhögött,és kicsit rosszulvolt,én ugyanugy letüdőztem mint ő,de semmi bajom nemvolt. Ő aztmondta nagyon kellemetlen volt neki a cigizés,nekem viszont anyira tetszett,hogy elszivtam még egy szálat,és aztis gond nélkül letudtam tüdőzni,mintha legalább rendszeresen űzném a dolgot..
Azóta már majdnem minden nap,mikor már besötétedik,kimegyek az udvarra elszivni egy-két szálat,mert anyira jól esik.. nemtudom miért. Most nagyon bevagyok szarva,mert mondtak nekem olyanokat hogy szájrák meg miténtudom,és egy hete ráse néztem a cigire. de ma a barátnőim rágyujtottak nyilvánosság előtt,és kináltak engem. Legszivesebben elfogadtam volna,de emberek előtt nem szeretnék cigizni,mert korábban én voltam az,aki leszólta a tizenéves csajokat,hogy milyen szánalmas hogy ilyen fiatalon cigiznek. most pedig én csinálom ezt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!