Miért ítélik el Magyarországon ennyire a füveseket?
Figyelt kérdés
sokan nincsenek is tisztában az egésszel, nem értem miért kell feltétlen ennyire ellenezni2011. nov. 6. 00:42
21/23 anonim válasza:
csak a büdös alkoholisták itélik el,meg az agyas libák.amúgy mit várunk ettől az országtól ahol ennyi tudatlan buta ember él?
22/23 anonim válasza:
inkáb a cannabist kelene legalizálni mint ezket a mai szutyok herbál füstőlőket azokban sokal tőb a méreg anyag mert azokat vegyi anyagokal párolják a fü pedig egy természetes nővény amiben 1 káros anyag van de emelet 60 féle gyogyhatásu anyag ez szerintem jo arány és aki füvezik az tudja hogy nem lesz tőle hülye aki meg nem az ne alkoson véleményt olyanrol amiről nem tud én sem véleményezek olyat amiről nem vagyok tapasztalt és az álamnak is rengeteg pénze lenne eből megnővekedne talán még a turizmus is normális osztásokat kapnának a fogyasztok is normális nővényből
23/23 anonim válasza:
Hülye leszel a fűtől .. És nem egészséges, gondolkozzál, tisztán szívják az emberek a füvet? Nem, dohánnyal keverik. Szűrőt vagy csigát? Csigát, papírból, vonatjegyből általába. Az összes káros anyag bejut a tüdődbe a papír égésével. Akkor szívod tisztán pipával? Túl drága. Vizipippába vizipipa dohánnyal kevered, és úgy szívod? A vizipipa alapból káros a szén miatt. Bárki akár mit mondd, károsabb mint a dohányzás, lehet amerikába régen egészségügyi okok miatt gyógyászati célból füvet adtak másoknak, de az fájdalomcsillapítás gyanánt, mert nem kaphatnak folyamatosan morfiumot és egyéb dolgokat, és, hogy péládul a rákos megbetegedés, kicsit csökkentség azt az érzést ami ilyenkor van. Persze akiktől az emberek veszik a drogot meg ezek, azt mondják nem káros, persze.. Hogy vedd meg. De amúgy nem véletlenül van betiltva. Egy növény igen. És, ha terem, meg természetben van akkor szabad használni? A gyilkos galócát sem esszük meg. Részemről ennyi, amúgy mindenkinek egyéni dolga mit csinál szerintem. De csak hülyébbek lesznek tőle az emberek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!