Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért ítélik el Magyarországon...

Miért ítélik el Magyarországon ennyire a füveseket?

Figyelt kérdés
sokan nincsenek is tisztában az egésszel, nem értem miért kell feltétlen ennyire ellenezni
2011. nov. 6. 00:42
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Mert a Balkánon vagyunk.

Engem nemigen érdekel a drogliberalizáció, viszont én is úgy vélem, hogy az alkohol sokkal károsabb.

2011. nov. 6. 02:00
 12/23 A kérdező kommentje:
hát lényegében minden káros szenvedélyt próbálnak visszaszorítani de ezzel nem azt érik el hogy megszűnik. ellenben gyűlöletet elérnek + a feketepiac növekedését ahelyett hogy az állam vagyona és a turizmus növekedne
2011. nov. 6. 02:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Mert ha legalizálnák, nagyon sok ember sok pénzt bukna. Gondolj bele ;) Vannak azért nagy lefizetések, szerintem ;)
2011. nov. 6. 03:19
 14/23 Phoney ***** válasza:

Ha legalizálnák, akkor 1-2 hónapon belül legalább 100x annyi fű fogyna Magyarországon, mint most, ezt meg nem akarják (igazából én sem akarom, ebben az országban nincs semmilyen épkézláb drogkultúra, még alkoholkultúra sem).

Az illegalitás nagyon erős visszatartó erő azok számára, akiket NEM érdekel a fű.

2011. nov. 6. 10:41
 15/23 okazaki shinichi ***** válasza:
100%
Magyarországon mindent elítélnek ami kicsit is más az ő elvárásuknak! Egyszerűben ebben az országba nagyon sok rosszindulatú ember él. Nincs mit tenni belükig romlott emberek mindig is lesznek!
2011. nov. 6. 11:53
 16/23 anonim válasza:
Mer hülyék!!!
2011. nov. 6. 20:26
 17/23 anonim válasza:
Már mint hülyék akik füvezni mernek ebben az államban!
2011. nov. 6. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:

tudatlanság + propaganda = népharag

nem csak a fűvel kapcsolatban, és nem csak magyarországon. annyi viszont igaz, hogy itt nagy hagyománya van annak, hogy a sajátjuk helyett egymás életével foglalkozzanak az emberek.

2011. nov. 7. 18:32
 19/23 Vadmeggy ***** válasza:

Miből gondoljátok azt, hogy mindenki füvet venne?

Lehet, hogy hirtelen sokan kipróbálnák, de azt kétlem, hogy mindenki függővé válna.

A magyar drogpolitika egy vicc.

Jobban büntetik azt az embert, aki a kiskertben kendert termeszt, mint aki este megtámad a villamoson, vagy aki betör a lakásodba.

A füveseket én is elítélem, viszont az alkalmi fogyasztókat egyáltalán nem.

A marijuana függők ugyanolyan szerencsétlen emberek, mint az alkoholisták, csak őket nehezebb észrevenni.

Egy függő tud betépve dolgozni a munkahelyén, úgy hogy nem veszi észre senki. Egy alkoholista nem.

2011. nov. 9. 19:23
 20/23 anonim válasza:
Mert az emberekbe ez van belenevelve ,hogy a fű rossz mert drog. De az alkohol is drog kémiailag. Amúgy Magyarországon az emberek többsége alkoholista és ez nem általánosítás. A szüleim korabeliek nagyon isznak 40 -60 év közöttiek. Én több évig voltam rendezvényeken büfés és ott mindenki mata volt , még a tanárok is. Akinek példát kellett volna mutatni . A kirándulásokról ne is beszéljünk mikor a tanárok kúsztak másztak. És mi be voltunk tépve sokkal rendesseben viselkedtünk . És nem szoktunk hozzá.
2011. nov. 14. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!