Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szedulhetek a cigitol?

Szedulhetek a cigitol?

Figyelt kérdés
neha neha vagyis hetente 1 szer szoktam cigizni.de miutan elszivtam rogton szedulok mitol lehet?
2011. nov. 3. 12:25
 1/10 LadyLee ***** válasza:
A cigitől. Teljesen normális, ha nem cigizel gyakran, akkor szédülni fogsz a nikotintól.
2011. nov. 3. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze, én is szédültem mindig, ezért is hagytam abba, még a leggyengébb cigivel is gondjaim voltak.
2011. nov. 3. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:

A cigitől szédülsz, mivel a szervezeted nincs hozzászokva.

De jó ez így, ne is akarj hozzászokni!

Az az egy szál nem oszt, nem szoroz, ha jól esik, de csak ha nagyon vigyázol, hogy tényleg ne legyen több.

Viszont ahogy írod, neked nem esik jól, mert szédülsz tőle, szóval akár nyugodtan abba is hagyhatnád, ne az érdekeljen, hogy menő-e vagy nem.

2011. nov. 3. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat
2011. nov. 3. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak a reggeli elsőnél szédülök be, a többi 18 szálnál nem érzek semmit.
2011. nov. 3. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt hívják nikotin mérgezésnek.

Olvastam valahol, hogy egy doboz cigitől egy nem dohányzó meghalna. Míg ugye a dohányos hozzá szokott, és sokaknak még ez is kevés.

A dohány levelet régen kifőzve permetező szernek használták, lehetett kapni dohány főzetet a patikában.

De gyakran használták öngyilkosságra. Ezért betiltották. Nagyon kevés nagyon gyorsan és menthetetlenül kínok kínjában ölte meg az embert.

2011. nov. 3. 22:43
 7/10 A kérdező kommentje:
nikotin mergezes?azert szedulok mert nikotin mergezesem van?
2011. nov. 4. 16:44
 8/10 okazaki shinichi ***** válasza:
Nem biztos hogy nem azért szédülsz egyszerűen a +nikotin mennyiség bevitelét nem bírja a szervezeted.
2011. nov. 4. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem nikotin mérgezés. Azért van, mert nem dohányzol rendszeresen. Én is 3-szor leszoktam, és az újrakezdésnél én is mindig szédültem, még kisebb voltam, talán 12 éves, azt hittem meghalok, le is kellett feküdnöm a földre a garázsunkban, akkor még titokba cigiztem. Én is ritkán dohányzom, napi 1-2 vagy heti 1-2, össze vissza, és én is olykor beszédülök, de utána kb 1-2-3 perc múlva jobb, nem?
2011. nov. 5. 09:39
 10/10 A kérdező kommentje:
igen
2011. nov. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!