Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cannabis rombolja az agysejt...

A cannabis rombolja az agysejteket?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

figyu 1 üveg vodka egészségtelenebb mint 1g fű

tehát inkább fű

2012. jún. 13. 12:52
 12/15 anonim ***** válasza:
sztem építti
2012. jún. 13. 13:53
 13/15 anonim válasza:
Mindennek a mérték a kulcsa. Van alkoholista ismerősöm és 10 éve füves is (durván nyomja napi min 1 gramm). De a füves normálisabb. A mai világban mindenre mondják ,hogy káros... De a füves ismerősömnek semmi baja normális életet él,normálisan kommunikál,dolgozni jár... Szóval lehet hogy rombolja az agysejteket, de melyik tudatmódosító nem???
2012. jún. 13. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Hajlam kérdése... én irigylem azokat akik szívnak és nincs tőle semmi bajuk, hiszen szívni jó:P

Csakhogy, kiderült, hogy én hajlamos vagyok különféle mentális zavarokra ami ha nem szívtam volna sosem derült volna ki... 2 évig füveztem rendszeresen, mostanra már 10 éve skizofréniában és súlyos pánikbetegségben szenvedek... mikor rohamom van, nem tudom megkülönböztetni az álmot és a valóságot, egyetlen célom, hogy hazajussak mert tudom, csak ott nyugodhatok meg... ilyenkor a pulzusom az egekbe szökik és rettenetes halálfélelmem van. Már többször is kerültem zárt osztályra mert nekimentem biztonsági őröknek például munkahelyemen, mert nem engedtek ki, téptem meg buszsofőrt mert nem volt hajlandó gyorsítani...

Szóval ha rám hallgatsz nyugodtan szívsz, mert semmi bajod nem lehet tőle, nem okoz függőséget(biztosan ezért kattognak a füvesek)

1 pillanat alatt lelehet szokni róla, csak utána őrülten hiányzik egész életedben...

tehát: füvezzél csak jó barátom, találkozunk a túlvilágon!

2012. jún. 14. 16:50
 15/15 anonim válasza:
Nálam pánikbetegséget vált ki. Van ismerősöm akinek semmi baja tőle, szerintem embere válogatja.
2022. dec. 11. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!