Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi tüntei el a cigiszagot?

Mi tüntei el a cigiszagot?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy anyám érezze, mert megver
2011. okt. 28. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Marha egyszerű. Moss kezet, fogat, esetleg ha a ruhád is bevette a szagot, cseréld le, aztán kiszellőzik az. Fiatalabb koromban volt egy pasim, aki nem tudhatta, hogy bagóztam, mert nagyon dühös volt tőle, elég volt, hogy előtte egy órával nem gyújtottam rá, mielőtt jött és soha nem vette észre.
2011. okt. 28. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Gondolom lány vagy, ha félsz anyádtól:) Szájba mindig rágó, ujjaidra dezodor, vagy valami illatos, viszont ez elég feltűnő, hogy pont az ujjaid illatoznak:D
2011. okt. 28. 21:49
 3/5 anonim válasza:
A válasz semmi. Szádba oké a rág őde kezedről nem jön le hiába mosod....
2011. okt. 30. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
van olyan hogy dezodor gondolom már halotál róla
2011. okt. 30. 16:58
 5/5 anonim válasza:
A kezedre kend vagy citrom héjának a nedvét, vagy narancsénak, én mindig ezt csináltam, és ha megkérdezték mért narancsszagú a kezem, akkor azt mondtam, hát mert azt ettem. És a fogmosáshoz használj szájvizet azis sokat segít.
2011. nov. 5. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!