Ezek a cigik közül melyik a legjobb? (lent)
Figyelt kérdés
nektek mennyire ízlik...esetleg ha tudjátok a károsanyag-tartalmát is leírhatnátok...de azt is h abból a márkából melyik a legjobb....
Marlboro
Pall Mall
Golden Gate
Dunhill
Multifilter
Sophiane
Eve
2011. okt. 21. 15:07
11/13 anonim válasza:
"Nagyon sokban különböznek"
Például?
12/13 anonim válasza:
Például én nem szeretem a Marlborót,mert nekem mindig nagyon kaparja a torkom.A barátom meg pont ezért szereti.Meg a füstnek is más íze van,én pl Dunhillt szívok,annak lágyabb,bár ezt így nehéz leírni szavakkal.Szívd el őket egymás után és meglátod :)
13/13 anonim válasza:
Kék Viceroyt(csak mert nincs a listádon azért írom) mindenképpen próbáld ki!!!Szerintem kegyetlen jó és az ára is jó.Én azt szívom 5 éve elötte mikor még kerestem az "igazit".Pallmall,Multi.A multi elmegy a pallmallt nem szertem.Arany marci meg csak buliba adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!