Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Létezik, olyan teszt ami...

Létezik, olyan teszt ami kimutatja ha valaki cigizett?

Figyelt kérdés
Családunkban senki sem cigizik és a fiam most próbálgatja! Szeretném megkérdezni, hogy valaki nem e tudja lehetne vagy hol lehet olyan tesztet kapni ami kimutatja a szervezetben a nikotint vagy maga, hogy cigizett.
2011. okt. 20. 09:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne viccelj már ciccám :D

Épp azért szívja mert tilos ..

Én is azért szívtam 13 évesen.

Ha most megtiltod neki már nem csak a törvény tiltja, így a szemében sokkal nagyobb lesz az értéke.

2012. dec. 6. 11:29
 12/12 Neotran válasza:
Igeeen anno velem is így volt, megtiltották büntetést is kaptam aztán egyből ahogy letelt a büntetést mentem cigizni :D 16/F. Meg volt eldugva sunyiban és kihajoltam az ablakokon olyan 1-kor aztán szívtam. :D Aztán reggelre kiment meg nyomtam magamra dezodort :D. Remélem nem kapott nagy büntetést :D.
2017. aug. 22. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!