Aki már nem dohányzik! Hogyan sikerült leszokni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 20:44
11/12 anonim válasza:
Én igazából, még mindig dohányzok de! Csak az tud leszokni, aki TÉNYLEG leakar szokni. Pl.: súlyosan leromlott az egészsége, holt ponthoz ért, vagy anyagiak. Én amikor megpróbáltam leszokni, az első három nap volt a legkeményebb. Feszültebb voltam, ettem, majd ötperc múlva megint éhes lettem. Három nap útán az elvonási tünetek megszüntek, de legalább is lecsökkentek. Még egy hétig nem gyúljtottam rá, majd úgy döntöttem, inkább cigizek.
Mondjuk én napi 3szálat szívok most. De a legjobb modszer, ha a cigiről egyből a tubákra váltasz. Nikotin elvonási tüneteid nem lesznek.
12/12 anonim válasza:
Elhátároztam hogy nem fogok és kidobtam az utoslo dobozt és leálltam azota persze sokszor éreztem késztetést de csak idegessségemben szivtam el egy fél szálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!