Lányok! Nektek visszataszító az ha egy férfi dohányzik? Ha igen, miért?
Utolsó vagyok. Ja, és még egy negyediket is hozzáfűznék. A bagósok a legkevésbé toleráns tagjai a társadalomnak. Ezt az utolsó előtti hozzászólás is mutatja. Pl. egyszer szóltam egy csajnak mellettem a diszkóban, hogy ne fújja már a füstöt az arcomba, mire ő: -Ha zavar, menj arrébb.
Egyesek miért gondolják azt, hogy jogukban áll más ember egészségét szándékosan rongálni?
A buszmegállóban a tömegben mindig van egy ember, aki rágyújt, és nem zavarja, hogy a másik 50 azt szagolja. Most már ugyan törvény van ellene, de szerintem őket az sem érdekli.
És a csúcs az volt, amikor láttam egy bagóst az utcán, aki egy babakocsiba pöckölte a leégett cigarettacsikket.
20:52-es!
Nem kényes, hanem igényes. A r....c jelző használata meg csak téged jellemez mennyire primitív vagy.
Igen, marhára zavar ha valaki cigizik és nincs tekintettel arra aki nem.
Csak egy példa: még a nyáron egy nagyon jó kis zenés-táncos rendezvény volt gyerekeknek! A gyerekem megszomjazott így én utat törve az emberek között húztam a gyereket mögöttem. Mire odaértünk az italoshoz, sírva mondta nekem hogy ott a tömegben valaki nekibökte a cigit és megégette a kezét. Mondhatom finoman fogalmazva is elöntött az ideg, egyrészt mennyire fájhatott a gyereknek és csúnya is volt, másrészt: a rohadt életbe nem igaz hogy valaki annyira nem képes tűrtőztetni magát hogy a tömeg közepén nem gyújt rá és nem hadonászik a k..a cigijével, pláne nem gyerekek között. Arról nem is beszélve hogy én is olyan szülők közé tartozom, aki nem tűri hogy a gyerekét mérgezzék a bagószaggal!
Ha a gyerek már rögtön akkor szól hogy nekibökték a cigijét, isten biz' kikaptam volna a tömegből a hadonászót, nem lett volna bent köszönet...
1. Amit a többiek már elmondtak (büdös, irritáló stb.)
2. Volt már rákeset a családunkban. A franc akar olyan mellett maradni, aki tojik rá h nagy az esélye h rámegy az egészsége. Aki cigizik ezt tudatosan elfogadja és rákényszeríti a körülötte élőket is, azzal h szívják a füstöt.
Igen, az.
Nem létesítenék párkapcsolatot soha dohányossal, mert orvosként semmi szükségem rá, hogy negyven évesen tüdőrákot, húgyhólyagrákot kapjon. Arról nem is beszélve, hogy a passzív dohányzás is nagyon egészségkárosító, nem tűrném, hogy a gyerekeim közelében dohányozzon - arról nem beszélve, hogy az enyémben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!