Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lányok! Nektek visszataszító...

Lányok! Nektek visszataszító az ha egy férfi dohányzik? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó vagyok. Ja, és még egy negyediket is hozzáfűznék. A bagósok a legkevésbé toleráns tagjai a társadalomnak. Ezt az utolsó előtti hozzászólás is mutatja. Pl. egyszer szóltam egy csajnak mellettem a diszkóban, hogy ne fújja már a füstöt az arcomba, mire ő: -Ha zavar, menj arrébb.

Egyesek miért gondolják azt, hogy jogukban áll más ember egészségét szándékosan rongálni?

A buszmegállóban a tömegben mindig van egy ember, aki rágyújt, és nem zavarja, hogy a másik 50 azt szagolja. Most már ugyan törvény van ellene, de szerintem őket az sem érdekli.

És a csúcs az volt, amikor láttam egy bagóst az utcán, aki egy babakocsiba pöckölte a leégett cigarettacsikket.

2011. okt. 12. 20:58
 12/23 anonim ***** válasza:
>:)
2011. okt. 12. 22:40
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
már az előttem szólók nagyjából elmondták. egyszerűen büdös mindenhol, akkor is, ha rágózik utána, a rágó a ruhájából, hajából, a lakása függönyéből nem veszi ki a szagot. plusz baromi agresszív mind, ha csak egy órán át nincs a cumi a szájában, lásd az előbb hozzászólók közül azt, amelyik leribancozott mindenkit, aki nem elég igénytelen ahhoz, hogy ezt a sz*rt szagolgassa. nem járok drogossal, akkor se, ha legális a drogja.
2011. okt. 13. 02:34
 14/23 anonim ***** válasza:
77%

20:52-es!

Nem kényes, hanem igényes. A r....c jelző használata meg csak téged jellemez mennyire primitív vagy.

Igen, marhára zavar ha valaki cigizik és nincs tekintettel arra aki nem.

Csak egy példa: még a nyáron egy nagyon jó kis zenés-táncos rendezvény volt gyerekeknek! A gyerekem megszomjazott így én utat törve az emberek között húztam a gyereket mögöttem. Mire odaértünk az italoshoz, sírva mondta nekem hogy ott a tömegben valaki nekibökte a cigit és megégette a kezét. Mondhatom finoman fogalmazva is elöntött az ideg, egyrészt mennyire fájhatott a gyereknek és csúnya is volt, másrészt: a rohadt életbe nem igaz hogy valaki annyira nem képes tűrtőztetni magát hogy a tömeg közepén nem gyújt rá és nem hadonászik a k..a cigijével, pláne nem gyerekek között. Arról nem is beszélve hogy én is olyan szülők közé tartozom, aki nem tűri hogy a gyerekét mérgezzék a bagószaggal!

Ha a gyerek már rögtön akkor szól hogy nekibökték a cigijét, isten biz' kikaptam volna a tömegből a hadonászót, nem lett volna bent köszönet...

2011. okt. 13. 09:02
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
Engem egyáltalán nem zavar, pedig én nem cigizek.(jó a környezetemben vannak akik igen) 16/L
2011. okt. 13. 14:30
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Úr isten, ez alapján a kérdés alapján sose találnék nőt. Komolyan ilyen kényesek, intoleránsak vagytok? volt nem dohányzó barátnőm, nem gyújtottam rá az orra alatt, de néha mondjuk öt perccel előtte igen, el tudta fogadni.
2011. okt. 13. 15:50
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
Visszataszító... Undorító... Ha én kellek neki, akkor szokjon le mindörökre. Ha meg nem szokik le, akkor keressen olyat, akinek bejönnek a bagós pasik. Van elég sok igénytelen nőszemély, aki maga is dohányzik és nem zavarja ha a párja is. Tudod, zsák a foltját elv...
2011. okt. 13. 18:48
 18/23 anonim ***** válasza:
77%

1. Amit a többiek már elmondtak (büdös, irritáló stb.)

2. Volt már rákeset a családunkban. A franc akar olyan mellett maradni, aki tojik rá h nagy az esélye h rámegy az egészsége. Aki cigizik ezt tudatosan elfogadja és rákényszeríti a körülötte élőket is, azzal h szívják a füstöt.

2011. okt. 17. 20:23
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
Márpedig a mai világ tele van kényes plázaribancokkkal. Húúúú, de rühellem is őket!!! Hulljon ki mindenek a haja, meg törjön le a műkörme. Na ennyi voltam. Csá!
2011. dec. 6. 22:40
 20/23 anonim válasza:
61%

Igen, az.

Nem létesítenék párkapcsolatot soha dohányossal, mert orvosként semmi szükségem rá, hogy negyven évesen tüdőrákot, húgyhólyagrákot kapjon. Arról nem is beszélve, hogy a passzív dohányzás is nagyon egészségkárosító, nem tűrném, hogy a gyerekeim közelében dohányozzon - arról nem beszélve, hogy az enyémben.

2012. febr. 28. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!