Drgdf kérdése:
Gyártanak 4 filteres cigit?
Figyelt kérdés
manapság a legtöbb cigiben 3 filter van, van már 4 filteres is?2011. okt. 8. 21:48
1/8 anonim válasza:
Te mi a halálról beszélsz, most úgy őszintén?
2/8 Phoney válasza:
Arra gondol, hogy a filter nem egy darab szivacs, mint ahogy a pórnép azt gondolja. Szedj szét egy cigit és csodálkozz:P
3/8 anonim válasza:
melyikben van három?:O vennem kell olyat
4/8 anonim válasza:
tudom. még vagy 5 éve szétszedtem egyet. 2 részből áll...
5/8 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a mostaniak is csak 2 filterből állnak... Egy szenes+1sima, meg esetleg ízesítés.... De lehet nincs igazam, rég szedtünk már szét filtert.
6/8 A kérdező kommentje:
5/0 eddig az arány, csak az a baj ezzel, hogy a legtöbb válaszoló (mint én sem) nem igazán néz meg olyan kérdést amire már van jó pár válasz, úgyhogy mivel commenteltetek ráadásul semmi hasznosat (nekem legalábbis), csökkentettétek az esélyemet ara, hogy kielégítő választ kapjak
2011. okt. 10. 09:10
7/8 anonim válasza:
A Marlboro Flavor Note, és a Marlboro Flavor Plus. Meg vannak ezek az új szénfilterek, de nem tudom hogy mi a kölönbség a kettő között.
8/8 A kérdező kommentje:
6/1, köszönöm:)
2011. okt. 11. 06:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!