Miért vágyom a cigire? Miért van az, hogy nagyon úgy érzem, hogy már annyira szeretnék elszívni egy szál cigit, és szinte kívánom pedig még soha nem cigiztem, csak passzívan.
Figyelt kérdés
2011. okt. 6. 17:58
11/12 anonim válasza:
én is ugyanebben a helyzetben vagyok mint a kérdező és ez elég szar...
12/12 anonim válasza:
én is ugyanígy voltam világéletemben elleneztem a cigit és úgy voltam vele hogy sosem próbálom ki. aztán történt valami amitől nagyon megzuhantam úgy voltam hogy semmi nem érdekel és akk barátnőmmel elszívtunk 1 szálat és azóta még kettőt. nem mondom h megbántam mert ki kellett próbálni de ha úgy ismered magad hogy nem fogsz tudni leállni akk inkább ki se próbáld
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!