Ha beleszívok egy meggyúltatlan cigibe lesz tőle szájrákom?
Figyelt kérdés
Mert szinte mindig elfelejtem meggyújtani és kiváncsi vagyok hogy emiat nem lesz-e szájrákom persze próbálom letüdőzni de kitudja.2009. ápr. 28. 18:50
11/30 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani de ez tényleg benne van nálam a 2009-es év top 10 hülye kérdései között:)) Kérdésre válaszolva: Nem lehet bajod.
12/30 anonim válasza:
Minek szívod, ha nem gyújtod meg?
Ha meg meggyújtod, akkor mit aggódsz a rák miatt?
13/30 anonim válasza:
Kedves Kérdező hangyányit hipochonder :)
14/30 anonim válasza:
Nem hittem volna,h itt vannak ilyen okos emberek!:D:D
15/30 anonim válasza:
Hát ez nagyon kemény...vannak tényleg ennyire sík emberek is?
16/30 anonim válasza:
Ha DDT-vel permetezett dohány lenne, akkor esetleg!:D
Poros időben, még jó is meggyújtatlanul szívni, legalább kiszűr valamennyi port, de erre a célra hatékonyabb a porálarc.:)
Kár, hogy meggyújtva szívják, több a rák tőle.:S
17/30 anonim válasza:
Persze hogy szájrákod lesz! ha gyújtatlan cigit szívsz, az szifilisszel, H1 N1-el, tüdő- agy- száj- mellrákkal, és gennyedző herehuruttal fenyeget!
20/30 anonim válasza:
Igen, lehet szájrákod! Menj gyorsan az orvoshoz, lehet hogy már haldoklasz! XDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!