Le akarok szokni! Tobb mint 1 eve cigizek es sokat cigizek naponta, volt h 1 doboz (vagy tobb) is elment 1 nap, probaltam mar leszokni de nem ment, max 1 hetig birtma, van vmi jo modszer a leszokasra?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 19:49
11/15 A kérdező kommentje:
hat rem sikerulni fog,viszont nekem az abszolut nem lene hatrany ha hiznak,mivel naon sovany vok,szal jol jonne par plusz kilo :-)
2009. máj. 1. 19:50
12/15 anonim válasza:
Ha nincs nagy akarat erö akkor probáld csökkenteni az adagot de ne hirtelen hanem szép fokozatosan majd mikor már ép ,hogy egy 1-2 szálnál tartasz napi szinten probáld letteni és nem rágyujtani!Én igy szoktam le
13/15 A kérdező kommentje:
Szijasztok,koszonom szepen mindenki valaszat, nayon jo uton haladok mar hetek ota: elundorotam a cigitol! mar nem ,,szomjazok,, a nikotinra,van h neha elszivok 1-1 szalat,de nem erzem azt h huha mekora megkonyebules! es ez jo jel,mivel edig meg nem vot ijen! kibirom cigi nelkul! soha nem gondotam vona h ijen jo erzes h vegre nem fuggok tole,es rengeteg penzt megsporolok! azt mondom mindenkinek h megeri leszokni! :) :) :) :)
2009. júl. 27. 04:10
14/15 anonim válasza:
Énis most keztem el kisérletezgetni a leszokással. Három év után. Én még csak csökkentettem a napi egy dobozt maximum 10 szálra de tegnap csak hatot szívtam el. Olvasgatom itt gyakorikerdesek.hu-n a dohányzás menüpontot és sok kérdés van ahol érdekes válaszokat adnak. Szóval ez az oldal is jó. :D
15/15 anonim válasza:
csak akaraterő, így hát ezeket a hozzászólásokat veheted komolynak... kizárólag az elhatározás segít... nekem nincs, ne vegyél rólam példát... 30 éve dohányzom és nincs akaratom letenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!