A herbál fútől lehet szorongás betegség utólag?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 18:27
11/12 anonim válasza:
aki nem bírja ne szívja..mert még a végén beledöglik...1-2 éve tolom napi rendszerességgel kisebb hihagyásokkal..az eéső alkalommal se volt bajom annyi h úgy beálltam minta szar...3-4 x volt h egyedül eltoltam 1g-t kb akkor volt olyan h szapora szivverés..az már kicsit para volt...de aki kicsit nem bírja az inkább haggya mer ebbe is bele lehet dögleni...
12/12 anonim válasza:
Uccsó sztem most hagyj fel a herballal egyszer kifogsz egy rosszul szintetizáltat és meghalsz szó szerint olyan mintha orosz rulettet játszanál(én csak jót akarok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!