Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez mennyire káros? Milyen...

Ez mennyire káros? Milyen hatásai lesznek? Tudok majd focizni?

Figyelt kérdés

Heti, (2heti) alkalommal szívok 1 szálat és tüdőzöm

11/f 5.oszt. Tudom hgy káros de nem nagon zavar.. Néha köhögök tőle Hti 1 szál. Sztem 6.ba már megyek bulikba, ott biztos 1 doboz/ alkalom

Most csak aért ilyen keveset,titoban, mert a szaga ne érződjön és a szüleim nem engedik

2011. szept. 28. 17:35
 1/5 A kérdező kommentje:
ma is szívtam
2011. szept. 28. 17:36
 2/5 anonim válasza:
Ha csak ennyit szívsz az nem olyn durva, de eléggé káros.
2011. szept. 28. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
hűűű, de kurvä menő vagy!
2011. szept. 29. 11:03
 4/5 anonim válasza:

sztem nem menőzni akar legfőképpen...ha igen akk gratuálok hozzá de mindenkiről feltételezzük a legjobbat:D

A heti-2heti 1szál nem lenne probléma, sztem még ilyen nagyon fiatal korban sem...csak az a gond h ezt lehetetlen tartani...ha nem 1 hónap mulva akkor 2-3 hónap mulva már napi-2napi 1 szál lesz belőle és max félév-év alatt ráállsz a cuccra. Én sem ugy kezdtem el a cigit h nah most cigizni fogok hanem bulikban 1-1 szál aztán már unatkoztam vettem 1et ilyenek szépen lassan rászoktam és leszokni nagyon nagyon nehéz. Nem gondolnád, mert még nem vagy függő. Ha az vagy, onnantol csak hatalmas kínok árán tudod abbahagyni. Köhögök tőle sokszor, gyengébb az erőlétem, heti 4-5ezer ftom elmegy rá, büdös a ruhám ilyenek..szal én épp most gondolkozok a leszokás gondolatán kb 3.jára, remélem sikerülni fog:)

Ezeket tartsd észben, ésszel vele, akárkit le tud győzni.

17/F

2011. szept. 29. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
JÉZUSOM:d EMBER 6. ba a bulik? Ilyen koromba még a cigi az eszembe se volt, nem hogy egy doboz egy nap. több mint fél évtizeddel nagyobb vagyok tőled, dohányzok, de ez NAGYON GÁZ. Mondjuk nem olyan káros, én napi 1 dobozt átlagosan elszívok. Től fiatal vagy még hozzá, ha mondjuk 8.os lennél aztmodanám hogy oké, de így 6.ban, Alacsony maradsz, nem fogsz megnőni, és kicsi lesz a cerkád. De te tudod hogy megéri-e, nekem volt egy balesetem, akkor depis lettem hogy majd nem tudok többet mozogni, baromi sokat ittam és bagóztam, ha nem csináltam volna most semmi bajom nem lenne...
2011. szept. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!