Ez mennyire káros? Milyen hatásai lesznek? Tudok majd focizni?
Heti, (2heti) alkalommal szívok 1 szálat és tüdőzöm
11/f 5.oszt. Tudom hgy káros de nem nagon zavar.. Néha köhögök tőle Hti 1 szál. Sztem 6.ba már megyek bulikba, ott biztos 1 doboz/ alkalom
Most csak aért ilyen keveset,titoban, mert a szaga ne érződjön és a szüleim nem engedik
sztem nem menőzni akar legfőképpen...ha igen akk gratuálok hozzá de mindenkiről feltételezzük a legjobbat:D
A heti-2heti 1szál nem lenne probléma, sztem még ilyen nagyon fiatal korban sem...csak az a gond h ezt lehetetlen tartani...ha nem 1 hónap mulva akkor 2-3 hónap mulva már napi-2napi 1 szál lesz belőle és max félév-év alatt ráállsz a cuccra. Én sem ugy kezdtem el a cigit h nah most cigizni fogok hanem bulikban 1-1 szál aztán már unatkoztam vettem 1et ilyenek szépen lassan rászoktam és leszokni nagyon nagyon nehéz. Nem gondolnád, mert még nem vagy függő. Ha az vagy, onnantol csak hatalmas kínok árán tudod abbahagyni. Köhögök tőle sokszor, gyengébb az erőlétem, heti 4-5ezer ftom elmegy rá, büdös a ruhám ilyenek..szal én épp most gondolkozok a leszokás gondolatán kb 3.jára, remélem sikerülni fog:)
Ezeket tartsd észben, ésszel vele, akárkit le tud győzni.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!