Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 12 vagyok, és a cigi megnyugta...

12 vagyok, és a cigi megnyugtat. Honnan tudnék szerezni, a szüleim nem bagóznak, csak nagyimtol tudok csórni 2_3 szálat 2 hetente. Ti miet szívtok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 15:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
96%
csooorsz????:D:D:D:D:D:D:D kis idiota hulye gyerek!!!!!
2009. ápr. 22. 19:47
 22/42 anonim válasza:
98%
Inkább tanulj meg írni!! A dohányzás KÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 22. 22:29
 23/42 anonim válasza:
100%

Megkérsz egy idősebb ismerősödet, hogy vegye meg neked! Ha kell felajánlasz a cigiből pár szálat.

De szerintem is nagy hiba lenne rászoknod, főleg ilyen fiatalon!

2009. ápr. 23. 00:50
 24/42 anonim ***** válasza:
64%
Elnézést de az előttem válaszolón kívűl mindenki csak lehurrogta a kérdezőt.Ha ugy érzed nem birsz ellenállni akkor egy idősebb ismerőst vagy akár idegent kérj meg ,hogy megtenné e azt ,hogy megveszi.Ha megengeded akkor én is adok egy tanácsot.Nem kell megfogadnod de talán hasznos.Nos ha megvan a doboz cigid akkor zárkózz be egy minnél kisebb helységbe és kezd el szívni egyiket a másik után amíg ugy nem érzed ,hogy már rosszul vagy.Talán így megutálod még idejekorán.Azért egy ismerősöd legyen a közeledbe ha beájulnál.
2009. ápr. 23. 19:31
 25/42 anonim ***** válasza:
95%
de gyökér vagy :D
2009. ápr. 23. 20:55
 26/42 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem, ha veszel, olyat vegyél amire rá van írva "A dohányzással támogatja Önben a daganatos betegségek kialakulását. Köszönjük felajánlását!" vagy valami hasonlót. Jól őrizd meg a csomagolást, majd ha beteg leszel tőle és már csak abba kapaszkodhatsz, a kis fecni meg fog vigasztalni.
2009. ápr. 24. 02:27
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Figyi! Szerintem te nem vagy normális! de mivel választ is szeretnél ezért írok neked egyet! Fogj egy lapot hamisítsd le apukád aláírását, fogd meg vidd el a boltba és mond az eladónak hogy: Jó napot kívánok! Kérek szépen (ilyen olyan) cigit az apukámnak mert elfogyott otthon és most éppen beteg. Ezért jöttem el helyette. Itta az aláírása! (megmutatod) Aztán ha kérdezi hogy mé nem anyád ment el a boltba , mond ezt: Mert a szüleim elváltak. És most én vigyázok apukámra otthon! Ennyi! Nekem így sikerült! Mellesleg én 13 vagyok (fiú) és már leszoktam a dohányzásról. Jobb ha te is így teszel , különben már elkezdheted a kert végében a saját sírodat ásni! Ja és még mindíg nem normálisnak tartalak. De legalább én írtam ötletet! Szívesen!
2009. ápr. 24. 15:20
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
Normális vagy ? Tiszta hülye vagy XXDDDD
2009. ápr. 25. 17:55
 29/42 anonim ***** válasza:
96%
Lopj a boltból,ha a nagymamádtól tudsz lopni...
2009. ápr. 25. 19:31
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
olyan boltba menj, ahol nem ismernek.. ha veszel melle meg kenyeret meg pl tejet, akkor biztos adnak.. en is igy vettem eloszor, amikor 13 voltal. de szerencsere hamar rajottem hogy mekkora egy hulye voltam es hamar leszoktam.. neked is ezt kene tedd ha csak nem szeretnel 30 evesen tudorakban szenvedni..
2009. ápr. 25. 22:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!