Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A cigaretta tényleg megnyugtat?

A cigaretta tényleg megnyugtat?

Figyelt kérdés
Sokan ha idegesek rágyújtanak, vannak akik szerint csak az nyugtat, ha a egyszerűen szívja. Tényleg nyugtat?
2010. máj. 6. 16:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
csak a sokadik(5-6) alkalom után, de akkor nagyon
2010. máj. 6. 16:13
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

igen.

de csak ha már rászoktál.

2010. máj. 6. 16:14
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
megnyugtat és meg öl
2010. máj. 6. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez is egy pótcselekvés, mint pl. a kajálás vagy a vásárlás. Ha feszült vagyok, engem megnyugtat az édesség. Nem tudom miért.

De amúgy sokan úgy vannak, hogy tudják, le kéne szokni a cigiről, aztán igérgetik, hogy ekkor meg akkor leszoknak, közeledik a határidő, erre kitalálják, hogy most mégsem fog menni, mert pont most történt valami rossz dolog, amitől tiszta idegesek és most szükség van a cigire. Ezzel is tolják a határidőt, és magyarázatot adnak, hogy miért szívják még mindig az a büdös bagót. Persze, aki le akar szokni, az úgyis lefog!

2010. máj. 6. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Minden függő beteget megnyugtat az, ha csinálhatja azt, amitől függ. Pontosabban a hiányától van kóros hiányérzete, és ezt csökkenti mondjuk a cigaretta. De ha nem szoksz rá, akkor nincs is hiányérzet.
2010. máj. 6. 17:44
 6/13 anonim válasza:
37%
ENGEM CSAK A FÜVES CIGI
2010. máj. 6. 17:58
 7/13 anonim válasza:
Ez nálam tényleg így van,egészen jól megnyugtat.Mondjuk,csak kocadohányos vagyok.25/L
2010. máj. 7. 00:50
 8/13 anonim ***** válasza:
utolsó előtti jól beszélsz:D
2010. máj. 7. 19:40
 9/13 anonim válasza:
12%

Meg a keresztanyád pics*ját te fa*zkalap!!

Majd ha nyakon váglak egy karton cigivel akkor elnyugodsz örökre te b*zi

2010. máj. 7. 22:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, megnyugtat! Csak majd ha kiderül, hogy tüdőrákot kaptál miatta, akkor kezdhetsz újra idegeskedni :)
2010. máj. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!