Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az normális dolog hogy a...

Az normális dolog hogy a cigitől szarnom kell?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 09:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
nem tudom pontosan de ha minden igaz akkor a cigi gyorsítja a bélmozgást, szóval szerintem ettől lehet
2011. szept. 14. 17:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyébként a cigi ellazítja az izmokat, megnyugtat, valakinek tényleg szar lehet xd.
2011. szept. 23. 15:44
 13/15 anonim válasza:
Normális, főleg kávéval, de amúgy is. :)
2011. szept. 24. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:

én 1-2 hónapig cigiztem, de abban a 2 hónapban azt hiszem nem is volt normális székletem, mindig ment a hasam. fogytam is pár kg-t.

aztán pont emiatt hagytam abba a cigizést, mert nem akartam, hogy egy idő után meg már csak cigitől tudjak sz@rni.

van egy olyan ismerősöm, aki már egy jópár éve cigizik, és már utálja is, hogy rászokott, egyszer-egyszer próbálgatta mellőzni a dohányzást, de sajnos a szervezete annyira hozzá van szokva a nikotintól, hogy csak attól van széklete. volt amikor másfél hétig nem is ment szarni, aztán utána is hashajtókkal sikerült csak kiadnia magából...

még most sem szokott le, pedig nagyon le akar, de szerencsétlennek nem működnek akkor a belei.

egyébként a cigi tényleg nem túl egészséges, de neked kell eldöntened, hogy mennyire akarod szétb*szni a tested...

sok sikert! ;-)

2011. nov. 7. 14:55
 15/15 anonim ***** válasza:
amikor cigiztem nekem is szarnom kellett tőle szóval neparázz meg amugy szokj le én 6 évet cigiztem megbántam most minden bajom vana vérnyomásommal pedig még csak 20 évs vagyok meg még sorolhatnám a betegségeim szoval tegyed lefele.
2013. jan. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!