Az normális dolog hogy a cigitől szarnom kell?
én 1-2 hónapig cigiztem, de abban a 2 hónapban azt hiszem nem is volt normális székletem, mindig ment a hasam. fogytam is pár kg-t.
aztán pont emiatt hagytam abba a cigizést, mert nem akartam, hogy egy idő után meg már csak cigitől tudjak sz@rni.
van egy olyan ismerősöm, aki már egy jópár éve cigizik, és már utálja is, hogy rászokott, egyszer-egyszer próbálgatta mellőzni a dohányzást, de sajnos a szervezete annyira hozzá van szokva a nikotintól, hogy csak attól van széklete. volt amikor másfél hétig nem is ment szarni, aztán utána is hashajtókkal sikerült csak kiadnia magából...
még most sem szokott le, pedig nagyon le akar, de szerencsétlennek nem működnek akkor a belei.
egyébként a cigi tényleg nem túl egészséges, de neked kell eldöntened, hogy mennyire akarod szétb*szni a tested...
sok sikert! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!