Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szexinek tartom, ha egy fiú...

Szexinek tartom, ha egy fiú cigizik. Baj van velem?

Figyelt kérdés
:)
2011. szept. 9. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
miért, te Marlboróból szívtad a trágyaszagot?
2011. szept. 9. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Szia. Veled ellentétben én fiú vagyok, így egy fiút nem tartok szexinek, sem akkor, ha dohányzik se máskor. :) DE! Én ugyan sosem dohányoztam (leszámítva azt a havi maximum egy szertartásos pipázgatást és két-három szál szivart nyaranta), viszont iszonyatosan beindulok, ha egy szép lány dohányzik. Már tizenegykét éves koromban is, amikor a legtöbb fiú nyálazza a Playboyt, én inkább ezt az oldalt néztem: [link] (Szép, felöltözött, de dohányzó lányok!) Azóta már eltelt pár év, én viszont eddig kizárólag dohányzó lánnyal kezdtem ki, a jelenlegi barátnőm is napi egy doboz cigit szív, én pedig nullát.

Remélem hasznos voltam!

És nincs baj veled! :)

2011. szept. 9. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
40%

16:39 aki nem bagózik már több esze van mint egy bagósnak

nyugodtan cigizz, miután te meghaltál addig mi még élnünk + 20-30 évet :P

amúgy nem azért vagyunk antibagósok mert unatkoztok hanem mert nektek és a környezeteteknek akarunk jót, de ha te ennyire lenézel minket nyugodtan halj meg tüdőrákban

2011. szept. 9. 19:58
 14/15 anonim ***** válasza:
48%
19:58 köszi édes a jókívánságokat. remélem téged meg a vastagbélrák visz el ideje korán. általánosságban véve amúgy meg pont ti vagytok azok akik lenézitek a dohányosokat.....és magyaráztok meg szidtok úton útfélen... nem fordítva.
2011. szept. 10. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Istenem, fejezzétek már be ezt az antidohányos propagandát. könyörgöm. én nem dohányzom, de nincs bajom azzal, aki igen. az meg, hogy a kérdezőnek tetszik, az ő dolga, nem?
2011. okt. 23. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!