Szexinek tartom, ha egy fiú cigizik. Baj van velem?
Szia. Veled ellentétben én fiú vagyok, így egy fiút nem tartok szexinek, sem akkor, ha dohányzik se máskor. :) DE! Én ugyan sosem dohányoztam (leszámítva azt a havi maximum egy szertartásos pipázgatást és két-három szál szivart nyaranta), viszont iszonyatosan beindulok, ha egy szép lány dohányzik. Már tizenegykét éves koromban is, amikor a legtöbb fiú nyálazza a Playboyt, én inkább ezt az oldalt néztem: [link] (Szép, felöltözött, de dohányzó lányok!) Azóta már eltelt pár év, én viszont eddig kizárólag dohányzó lánnyal kezdtem ki, a jelenlegi barátnőm is napi egy doboz cigit szív, én pedig nullát.
Remélem hasznos voltam!
És nincs baj veled! :)
16:39 aki nem bagózik már több esze van mint egy bagósnak
nyugodtan cigizz, miután te meghaltál addig mi még élnünk + 20-30 évet :P
amúgy nem azért vagyunk antibagósok mert unatkoztok hanem mert nektek és a környezeteteknek akarunk jót, de ha te ennyire lenézel minket nyugodtan halj meg tüdőrákban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!