Lehet nem dohánnyal cigizni?
Figyelt kérdés
Az iskolában a haverok folyton azzal nyaggatnak, hogy szívjak el egy szálat.Nem szeretnék 40 évesen tütőrákban meghalni ezért kiváncsi vagyok hogy lehet-e valami mással cigizni(pl.:pitypang levelével).
ui.:nem kell mondani hogy semivell mert megigérték hogy ha elszívok egy szálat nem fognak piszkálni.
2011. szept. 7. 17:22
12/14 anonim válasza:
piacon 1500 ért vettem multkor de amugy télleg hihetetlneül szar és semmit nem éér.. : DD
14/14 anonim válasza:
Tudom későn írok, de én régóta szívok pitypang levelet. Leszedem, megszárítom annyira, hogy még zöld maradjon de víz már alig legyen benne (kb. 2 nap). Feldarabolom, megtekerem és elszívom. Azért szeretem, mert jó íze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!