Mióta füveztek rendszeresen?
Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mióta szívtok füvet rendszeresen és kb. mennyit.
Megkérem, hogy olyanok inkább ne válaszoljanak hogy pl. szokj le és hasonlók...
"1 évesnek" üzenem, hogy szerintem a heti 2 gramm kicsit sok, dehát embere válogatja:-)
Én 2000 óta szívom, havi 2 g-ot.
15 éves vagyok. És igen. Nekem is az a véleményem, hogy aki nem akar, az nem szokik(így kell írni???) rá. Én kb 1 hónapja szívtam először és azóta mikor az alkalom úgy adódik. Jó volt, de ha odatennék elém nemet tudnék rá mondani. Ez is egy hülye megítélés, hogy aki egynél többször próbálta, az elindul egy lejtőn. Nem indul el egy lejtőn, ha van elég önkontrollja. Bocsi ezért a kis OFF-ért
15/F
PEACE ALL! :D
..lehet, hogy már későn írok ide..csak , hát nem régen regisztráltam...és főleg az ilyen témához szeretnék hozzászólni:D
Én nem régóta füvezem,ha emlékeim nem csalnak , kb. a szalagavatóm előtt kezdtem el (február eleje körül) , vagyis egy szűk féléve, ami nem sok idő...de ezt az időbeli lemaradást a spanokkal szemben - akik sokkal hamarabb kezdték el- én behoztam..mennyiséggel..:D
volt olyan, hogy egy nap 8 g-t szívtam el...abból 6 g-t egyetlen "GIGA-JOE" formájában :D....de az általános az kb. napi 2-4 g....de előfordul olyan is, hogy nem szívok egy hétig...persze nagy ritkán, mert IMÁDOK SZÍVNI ÉS KÉSZEN LENNI !:D
nna, csoki!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!