Mióta füveztek rendszeresen?
Arra lennék kíváncsi, hogy kb. mióta szívtok füvet rendszeresen és kb. mennyit.
Megkérem, hogy olyanok inkább ne válaszoljanak hogy pl. szokj le és hasonlók...
Ha normális keretek között tudod tartani a dolgot és beéred az alkalmankénti használattal, nincs vele baj.
a gond ott kezdődik, ha szerves részét képezi a mindennapjaidnak és ha azt veszed észre, hogy elvesztetted az érdeklődésedet és a motivációdat minden más iránt, ami nem a füvezéssel kapcsolatos.
én különben alkalmanként szívom baráti társasággal, szórakozásként, kikapcsolódásként kb 4 éve. ennél tovább soha nem mentem, és nincs is rá igényem.
"Szerintem attól hogy mondjuk kéthetente elszív egy jointot, attól még ember marad"
Egy ideig.
Érhet olyan hatás, amitől aztán ez megemelkedik.
Én még előbb leállnék vele. Ha nem tudsz leállni - akkor ott már gond van. Akkor függő vagy már így is, hogy most még keveset szívsz.
Tudom és elismerem hogy függő vagyok, de ez nem zavar. Még nem...
Köszi a válaszokat.
Az hogy az emebr függő még nem feltétlenül probléma, amíg nem árt vele másnak és persze magának sem nagy mértékben, de ez legyen midnenkinek az önbecsülésére bízva. Ha az nem zavar senkit, hogy a tinicsaj bevág minden nap 2 tábla csokit, az öreg bácsi pedig ebéd után megiszik egy pohár fröccsöt mert ellazul tőle akkor ezt sem kellene elítélni.
Én kb. 5 éve szívok rendszeresen. Ez alatt egyszer volt, hogy komolyabban elzüllöttem és minden pénzem szórakozásra költöttem, romlottak a jegyeim, ez is akkor volt mikor bejött egy kocsmázós időszak:) Erről ennyit.. Le lehet vonni a következtetéseket..
Most 20 éves vagyok, még mindig ugyan olyan "bűnöző" fogyasztó akitől szörnyű elbutulásában csak annyi telik, hogy 2 iskolát csináljon egyszerre, amiből az egyik egyetem. Ebből is le lehet vonni a következtetéseket.
Tévhit, hogy a fűtől elbutul az ember. Ha valakit komolyabban érdekel, akkor elárulom, hogy az agyban lévő hypocampus (tanulási központ)receptorait blokkolja átmenetileg, hamar kiürül és visszaáll az egyensúly. Az érdektelenségét a külvilág iránt az "veszíti el" akinek tulajdonképpen sohasem volt és azért kezdett el marijuanát fogyasztani mert szar volt az élet.
Kedves kérdező, ne foglalkozz vele, ki mit mond amíg te úgy érzed, hogy ez neked jó ( de tényleg csak addig) lélegezz fel, tekerj egy cigit és lazíts.. smoke weed every day!
14 évesen kipróbáltam.. aztán utána még 2szer... mindig fiúk társaságában szívtam és nem tom nekem valahogy nem jött be... nevetsz 1 ideig aztán berosszulsz utána meg bepunnyadsz... jo persze ez nem mindenkinél van igy... de szerintem semmi értelme.. ha meg már rávagy szokva akkor semmit se érzel állitolag... szal semmi értelme akkor már inkább berugok kicsit !! még olcsóbban is kijövök!
16 éves lány
"Józanság, mérték-az egészség érték"
Ha már forintosításnál tartunk sztem nem ver földhöz senkit sem az a havi 2-4000 Ft, amit úgymond elszórakozik ilyen célra, és most csak erről van szó, nem bulibelépők ivászat stb.
Úgy is felfoghatjuk, hogy havonta kb.ekkora összeget költesz internetre, -mert internetezel ugye, különben nem látnád ezt a kérdést sem- akkor már nem is sok. Feltéve ha nem a szülők fizetik a számlát és tőlük kapod az elszórakozni való pénzt. Az már egy kicsit más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!