Goldfield, Lucky strike?!
Köszi szépen. :)
Hát azr már tudom h nem olcsó! :(
figyelj kedves barátom :) pont tudom a kérdésedre a választ :) ha lucky strike-ot veszel az nagyon jó tényleg főleg a legerősebb változat :)
a goldfield a Magyarországon kapható leolcsóbb cigaretta csakis a LIDL-ben veheted meg régebben 400ft volt most 480 körül a 19 szálas változat asszem a 25 szálas (mert van olyan belőle) az 625ft körül van.
ennyit az árról mert a cigaretta egy nagy rakás guanó szép szóval :) ha nincs semmi de tényleg semmi más akkor megéri venni de nem adja át azt az élményt mint egy normális cigaretta :) sajnálom de ez így van szal a goldfield egy fos :((((
Köszi szépen! :)
Csak az a baj h nem annyira szeretem az erős cigit
Szval most már csak azt kéne megtudnom h melyik a leggyengébb ha barnafüstszűrőset akarok venni?????!!!! :D
jujjj akkor bocsi :D akk barátnőm :)))
na szal barnafüstszűrőset veszel az mind erős :((( egy kivételével :)))) van a legismertebb barnaszűrős marlboro -> marlboro gold
Így néz ki most leárazták asszem de lehet hogy visszament 610 körül van.
A többi mind erős amely barnaszűrős ennek az értékei [6, 0.6, 6] szóval egy közepes erősségű cigaretta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!