Vadászgyerek kérdése:
Lucky Strike cigi Budapesten?
Figyelt kérdés
Budapesten belül hol tudok kapni Lucky Strike cigit? Például az Árkádban, Arénában vagy Westend-ben lehet kapni?2011. máj. 11. 17:36
2/7 anonim válasza:
Majdnem mindenhol kapható, pl: ahogy örsön leszállsz a metrórol elmész jobbra és ott abban a betonszörnyeteg aljában van egy bolt, ott lehetett amikor én vettem.
3/7 anonim válasza:
Mindenhol lehet kapni. Az árkádban a dohányboltban meg tényleg minden féle van!
4/7 anonim válasza:
utolsó vagyok: tetris: te meg ne trollkodj, ezzel nem segítesz senkin, ettől senki nem fog leszokni, csak mindennap több cigit szívok el miattad, mert felidegesít a trollkodásod.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;) Az árkádban a dohány-tabakban megnéztem, ott nem árulnak, viszont az örsön a metrónál meglesem!
2011. máj. 11. 21:49
6/7 anonim válasza:
Benzinkutaknál szokott lenni szinte mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!