Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigi milyen?

Elektromos cigi milyen?

Figyelt kérdés

Holnap érkezik meg a megrendelt E-cigim,a kérdésem,milyen?Milyen érzés szívni,hasonló mint a rendes cigi?Mik a tapasztalatok,le lehet vele szokni?Vagy ha az embernek nem is sikerül leszokni,kevésbé káros mint az igazi?Nem égő ezt szívni?

Köszi ha írtok,szép estét!

2011. aug. 16. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az sokkal égőbb, ha valakinek az arcába füstölsz. Egészség szempontjából annyiból jobb, hogy ugye kátrány legalább nincs benne. Hosszú távon olcsóbb, mint rendszeresen cigit venni, leszokni nem tudom, le lehet-e vele, de gondolom igen, ha arra találták ki.
2011. aug. 16. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első remekül leírta,de én hozzátenném,hogy olvastam már olyat is,hogy károsabb,mint a rendes cigi,bár,hogy miért,azt nem tudom.

2011. aug. 17. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A barátomnak sikerült vele leszokni, míg más ismerősömnek nem, mert undorodott az e-cigi ízétől (ugyanazt a fajtát használták).
2011. aug. 17. 21:15
 4/4 anonim ***** válasza:
én nem szoktam le az elektromos cigivel de nem is akartam. pótolja a cigaretta mozdulatait és ez a legjobb benne. Az bisztos hogy az aroma íze sem mindegy. én a marlborosat használom és az nagyon bevált. kicsit mint ha a rum illatára emlékeztetne
2011. nov. 13. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!