Megkérdezném először is hogy ki mit gondol a vízipipáról.
Másodszor azt hogy szerintük miért káros?
Harmadszor a híradóban látták ?
Negyedszer van más is ami ezt alátámasztja vagy csak jó azt a gondolatot hangoztatni hogy káros mint azt válaszolni hogy " mert csak".
Ötödször, és utolsó sorban mondjatok nekem legalább egy oldalt ahol szólnak legalább 1 szót is arról hogy valaki akár csak tüdőrákot vagy más egyebet kapott tőle.
Kérek mindenkit hogy csak ész érvekkel támassza alá írnivalóját, a rágalmazást nem kérjük,. közvélemény kutatás a cél.
nem sértésnek de sok hülye ember..... a víz nem szűri meg.. ez tény.. csak lehűti... viszont a pipoatestben és a szívócsőben is rakódik le... SŐT a vízben is némi anyag lerakódik... +lehet hozzá kapni HEBA filter-t amit a pipatest alsó csövére kell rakni ami igenis megszűri.... +lehet a szivócső végére szipkát rakni... és csak akkor kapsz bármien betegséget, fertőzést vagy akármit.. ha valaki a vizipipás társaságból valaki beteg, fertőzött... amúgymeg lehet kapni ien tasakot 10 szipka van benne 250 ft.. és minenkinek van sajátja így nem kap el senki semmit.... (jah ammeg lehet direkt füstszűrős szipkát is venni) viszont ha a városban végig mész.. hány autó megy el melletted az utcán?... bezony min tolja ki magából a mérgezőbbnél mérgezőbb gázokat... +gyárak... amúgy elárulom h a rendes nem kamu vizipipadohány természetes gyümölcsökből készül.. (márameik gyümölcsös).... ameik nem az is többnyire természetes... de amúgy meg ha bevásárolsz és eszel v.mit tudom is én mit abba szted nincsenek a szervezetre káros anyagok.. dehogyisnem.... jó figyeljetek erről ennyit.. minek veszekedni?... valaki így gondolja valaki úgy.... valaki fogékony erre valaki meg elítéli az egészet mintha valami drog lenne... (mielött bárki belém kötne az drog ami függőséget okoz... eddig pedig még senki nem lett vizipipa függő)..... mind1 hát istenem... mindenesetre nem kéne elhinni azt amit a tv vagy bizonyos internet oldalak sugároznak.. az csupán a média... mivel el akarják érni hogy a cigit vegyék többen... dehát mind1.. reggelig lehetne veszekedni... nah csáó
2009. ápr. 9. 22:59
12/23 anonim válasza:
Az én véleményem szerint közel sincs annyira káros mint a cigi. Mégpedig azért mert távolról sem látott dohányt. Javítsatok ki ha tévedek, nem sokat vizipipáztam életemben de az epres "dohány" egy piros színű ragadós maszlag volt, véletlenül sem barna, tehát köze nins a dohányhoz. Füstszűrő nem kell hozzá, mivel kátrány a papír égésével keletkezik, ehez pedig nem kell papír. Természetesen tartalmaz égéstermékeket és szén-monoxidot de nem nagy mennyiségben, szerintem nincs különösebb egészségkárosító hatása. A kipufogófüst mérgezőbb, csak természetesen az olyan dolgokat amik a "nagyokosoknak" is hasznosak nem becsmérlik.
2009. ápr. 11. 17:23
13/23 anonim válasza:
egyetértek az utolsó válaszolóval!!!... amúgy aza piros színű raagacsos maszslag igen dohány!!.. csak nedves dohány... ellentétben a cigi dohánnyal ami száraz és barna... mivel száraz károsabb is..
2009. ápr. 11. 21:44
14/23 anonim válasza:
A dohány nyersen is zöld. Nem kötekedni akarok ne érts félre, nem tudom mi az igazság de ha megcáfolható a dohány dolog akkor meg is teszem:)
2009. ápr. 12. 09:01
15/23 anonim válasza:
:)
2009. ápr. 12. 16:07
16/23 anonim válasza:
nem káros!
de szívd szét az agyad! :)
2009. ápr. 14. 19:53
17/23 anonim válasza:
Káros olyannyira mint a cigaretta, mint az alkohol. De más kérdés az, hogy egy vizipipát általában többen szivnak, már csökkent is az egy főre jutó káros anyag bevitel. Nyugtató hatása van. És a pipások nem szivnak annyit mint egy dohányos. A viz azért még szűr egy keveset. És kulturáltabb mint a cigaretta. Hogy miért?
1, nincs csikk
2, hagyománya van egyes országban és ha megadod a módját nagyon feelinges
3, A cigi snassz büdös mig egy jó vizipipa dohánynak kellemesebb anyaga van
Sajnos nem tudok honlappal szolgálni neked de a Fokusz cimű műsorban amikor a Győzike kislánya szivott belőle és balhé volt ebből, akkor egy toxicologus segitségével megállapitották, hogy kevesebb káros anyag jut beléd mivel a hosszú utat tesz meg a füst és igy sok anyag lerakódik a pipatestben ill. a csőben.
OFF: Miért szivná szét az agyát? ez nem drog!! Zárjegyes termék. Izesitet dohány. Aki nem ért hozzá semmit az inkább ne szóljon hozzá!
2009. ápr. 16. 14:09
18/23 anonim válasza:
Az alkoholt ne soroljuk már egy kategóriába a dohányárukkal! Egyébként egyetértek veled!
2009. ápr. 19. 20:49
19/23 anonim válasza:
figyú káros az biztos de kevésbé mint a cigaretta és finomabb is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!