Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tehetek most? NAGYON...

Mit tehetek most? NAGYON FONTOS! BŐVEBBEN LENNT!

Figyelt kérdés
1 órája elszívtam egy cigit és elhatároztam hogy soha többé nem fogok rá gyújtani,le akarok szokni,de már most nagyon kívánom 1 óra eltelte után és nem tudom mit csinálhatnék.Segítsetek kérlek:(
2011. júl. 31. 00:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül az akadályozás miatt írtam a sportot. A felgyorsult anyagcsere miatt hamarabb tisztul a szervezet ezzel is segítve a leszokást.
2011. júl. 31. 01:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed,hogy nem akarsz dohányozni.Én 25 év dohányzás után döntöttem el,hogy elég volt.És nem igaz,hogy bármilyen pótcselekvésre szüksége van az embernek,ezzel csak megnyújtod az elszakadási folyamatot,és ha még nassolsz is,meg is hízhatsz.Én egy dekát nem híztam.De eldöntöttem,hogy nem,és kész.Csak az a lényeg,hogy a motiváció legyen elég erős,mert az embereket nem izgatja egy tüdőrák,mert hiszen az másnak van,nem nekem.Az én motivációm az volt,hogy a kedvesem,aki fontos volt nekem,nem dohányzott,és úgy gondoltam,hogy nagyon kellemetlen lehet neki,ha nem mondja is.Addig,amig ilyesmivel győzködtem magam,hogy büdös,meg drága,addig ez nem volt elég meggyőző számomra(kit izgat,van rá pénzem,az,hogy kinek mi a büdös,is relatív)Ha megvan a motiváció,könnyen legyűröd az érzést,hogy rá akarsz gyújtani.Mondd azt magadban,hogy nem akarok.Ennyi.Könnyebb lesz,mint gondolnád.Mert a gondolkodásodon kell változtatnod elsősorban.És gondolj arra is,hogy a legtöbb művelt,intelligens ember nem dohányzik.A dohányosok java része a kulturálatlanok közül kerül ki.Gondolj arra,hogy nem akarsz abba a csoportba tartozni. Sok sikert,ha elhatároztad,akkor megcsinálod.
2011. júl. 31. 01:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

végre egy épeszü ember

kitartás, sikerülni fog

2011. júl. 31. 01:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs otthon cigi, akkor nehéz lesz rágyujtani, szóval így intézd :D

Ha utcára mész ne vigyél pénzt, hogy nehogy vehess :D AZ otthoni cigit rakd ecetbe XD

2011. júl. 31. 01:45
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

Gondolj a dohányzás előnyeire is. Megvéd a Parkinson és Arzheim kórtól, frissen tartja az elmét és visszatartja az éhséget, segít hogy ne hízz el.

Egyáltalán nem baj a nikotinfüggőség és a dohánysem. Próbálj nikotin tablettázni

2011. júl. 31. 03:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha tényleg elhatároztad magad, hogy abbahagyod, akkor vegyél Niquitin c tapaszt, az segít. Reggel felragasztod, és egész nap nem kell a cigi. Nekem is az segített, már 4. éve nem dohányzom. Viszont ha felragasztod, eszedbe se jusson próbaképpen sem, hogy rágyújts! Mindig reggel kell cserélni a tapaszt.
2011. júl. 31. 07:31
 17/17 anonim ***** válasza:
45%

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezeket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Haverokat is ezekkel szoktam biztatni.

Kérdező írtam privátot.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 31. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!