Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha 1-2 évet cigiznék az...

Ha 1-2 évet cigiznék az mennyiben károsítaná a tüdőmet?

Figyelt kérdés

persze ezt nem lehet előre tudni de 1 év alatt mennyit árt a tüdőnek???

hamarosan mamámékhoz költözöm van ott pár dohányos.én is rá fogok szokni az biztos...

2011. júl. 29. 16:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

mindenki mondja ,hogy nem lehet leszokni.

azt mondod magadnak ,hogy leteszed és leteszed...

2011. júl. 31. 08:48
 12/15 anonim ***** válasza:
ha igazán rászoktál akkor ilyen nincs;) kívánja a szervezeted és belebolondulsz...anya is leakarja tenni és baszhatja mert nemtudja...ennyi..de szokj ráés majd meglátjuk hogy teszed le :))
2011. júl. 31. 11:54
 13/15 Mme. CoCo válasza:

Én is azt hittem,hogy á,akármikor le tudnám tenni. Egy éve kezdtem el,ha valami felidegesített,vagy valami elszívtam egy-két szálat,most meg csak költségvetési hiányból adódóan türtőztetem magam,mert amúgy napi másfél doboz simán elmenne. Inkább ne,én is megbántam. De ha nem szívok olyan 2-3 órán keresztül el legalább egy szálat pánikbetegség szerű tünetek jönnek ki rajtam. Ezt akarod? Meg a reggeli harákolást?

20/L

2011. aug. 1. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Az attól függ, ha csak társasági bagós lennéla kkor semennyit. De viszont ez a tipkus menőzési bagózás esete...
2011. szept. 18. 15:31
 15/15 anonim válasza:

Mivel latszolag meg elegge fiatal kerdezo vagy, en csak annyit tudok mondani, h hiaba mondjuk mi, valaszolok, h ne csinald, ugyis megfogod... Es persze ez nem csak rank ervenyes hanem barkire... mert mostmar eldolt benned h te kiakarod probalni.

En is igy kezdtem, es mondhatom, h lassan ez lesz az 5.eve h dohanyzom, persze csak akkor mikor nagyon megkivanom... ezzel pedig azt akarom mondani, h ha te eldontod, h nem szoksz ra, nem fogsz! ez mind a te lelki erodon mulik... Ha azert szoknal ra, mert nyugtat, akk mielott meg keso lenne, hagyd ott... mert az a megnyugvas erzese az ami a cigihez kot...

Habar en nagyon ugy vagyok, h mindent kikell probalni, egyszer elunk, es h a legnagyobb bolcsek is a hulyesegekbol tanultak, blabla

Megis azt mondom, h vigyazz melyik reszere szoksz ra a cigarettanak... a buli- vagy a fuggosegi reszere

2015. jan. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!