Ha 1-2 évet cigiznék az mennyiben károsítaná a tüdőmet?
persze ezt nem lehet előre tudni de 1 év alatt mennyit árt a tüdőnek???
hamarosan mamámékhoz költözöm van ott pár dohányos.én is rá fogok szokni az biztos...
mindenki mondja ,hogy nem lehet leszokni.
azt mondod magadnak ,hogy leteszed és leteszed...
Én is azt hittem,hogy á,akármikor le tudnám tenni. Egy éve kezdtem el,ha valami felidegesített,vagy valami elszívtam egy-két szálat,most meg csak költségvetési hiányból adódóan türtőztetem magam,mert amúgy napi másfél doboz simán elmenne. Inkább ne,én is megbántam. De ha nem szívok olyan 2-3 órán keresztül el legalább egy szálat pánikbetegség szerű tünetek jönnek ki rajtam. Ezt akarod? Meg a reggeli harákolást?
20/L
Mivel latszolag meg elegge fiatal kerdezo vagy, en csak annyit tudok mondani, h hiaba mondjuk mi, valaszolok, h ne csinald, ugyis megfogod... Es persze ez nem csak rank ervenyes hanem barkire... mert mostmar eldolt benned h te kiakarod probalni.
En is igy kezdtem, es mondhatom, h lassan ez lesz az 5.eve h dohanyzom, persze csak akkor mikor nagyon megkivanom... ezzel pedig azt akarom mondani, h ha te eldontod, h nem szoksz ra, nem fogsz! ez mind a te lelki erodon mulik... Ha azert szoknal ra, mert nyugtat, akk mielott meg keso lenne, hagyd ott... mert az a megnyugvas erzese az ami a cigihez kot...
Habar en nagyon ugy vagyok, h mindent kikell probalni, egyszer elunk, es h a legnagyobb bolcsek is a hulyesegekbol tanultak, blabla
Megis azt mondom, h vigyazz melyik reszere szoksz ra a cigarettanak... a buli- vagy a fuggosegi reszere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!