A szüleim a konyhába dohányoznak, amióta az eszemet tudom. Ez a passziv dohányzás mennyiben gátolhatta a növekedésem anno?
ugyanúgy beszívtad a füstöt te is mint ők... szóval szerintem gátolhatta a növekedést meg úgy az egész fejlődést, meg minden.
hogy lehetnek ilyen felelőtlen emberekből szülők?
Miért, te a konyhában alszol és kizárólag ott élsz???...
Igazán rendes tőlük, hogy kimentek a konyhába bagózni, más szülők a gyerek orra alá fújják a füstöt!
Amúgy nekem egész gyerekkoromban az apám telefüstölte az egész lakást, akkoriban még nem foglalkoztak vele, hogy ez árthat a gyerekeknek, aztán mégis normálisan kifejlődtem, meg a bátyám is!...
Az, hogy nem nőttél meg eléggé az lehet felszívódási probléma is : szedj SZÓJALECITIN kapszulát (naponta 1200mg), 2-3 hónap után beindul a növekedésed!!!
(A fiamnál is ez volt, évekig semmit nem nőtt, aztán a szójalecitintől úgy elkezdett nőni, mint a gomba, havonta 1 cm-t nőtt tőle!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!