Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megéri a drágább cigit venni?

Megéri a drágább cigit venni?

Figyelt kérdés
Megéri márkésabb 300-400 ft-al drágábbat venni?
2011. júl. 25. 15:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
még szép, miazhogy? a drágább cigiben több adót is fizetsz be a feneketlen államkasszába. tessék sokat szívni és a haza fényre derül :)
2011. júl. 25. 15:17
 2/11 ro.oka válasza:

nagyon nem. ugyanazt szívod, esetleg más a színe.

én töltöm magamnak:)

2011. júl. 25. 15:20
 3/11 anonim ***** válasza:
leginkább az éri meg, ha egyáltalán nem veszel semmilyen cigit.:)
2011. júl. 25. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Pl. én a Marlborotól nem dobom el az agyam, de egy Djarum Black már tud valamit. :) Igaz, azt sem szívnám minden nap, mert elveszne a különlegessége.

Én amúgy mostanában rákaptam a szivarra. Amit én veszek, az 300 Ft és 5 szál van benne, van vaníliás és meggyes ízben. Nem túl vastag, de nem is túl vékony "szivarka" méret. Ha szépen, nyugodtan szívom, fél órát is ég. Az illata pedig olyan, mint egy füstölőnek. :)

Na most aztán OFF volt, de kijött belőlem az ódázás. :)

20l

2011. júl. 25. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg az éri meg legjobban, meg az a legegészségesebb is, ha magadnak töltöd... csak pepecses :S
2011. júl. 25. 15:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De a magamnak töltéshez mi kell? és hogyan kell?
2011. júl. 25. 15:28
 7/11 A kérdező kommentje:
egyébként arról a kis szivarról amiről beszélsz, azt én is szoktam szivni :) meggyes a jobb szerintem :)
2011. júl. 25. 15:29
 8/11 anonim válasza:
természetesen.ha már dohányzol azt urasan csináld !
2011. júl. 25. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a tubákolás a legjobb.
2011. júl. 25. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Elsőre is kérdésedre válaszolva ha valaki szereti a minőséget, és úgyszólva "ad az élvezetre" megéri drágább cigarattát venni, mert nem mindegy, hogy egy Symphoniát, vagy egy Marlborot szívsz. Persze nem szólom le egyik cigit sem, ízlés kérdése nyilván, hogy kinek mi jön be. Nekem péládul megéri.

Cigaretta töltéshez meg nem különösebben kell sok minden. Kell venned hüvelyt, dohány, és töltőt. Édesapám például kék GoldenGate dohányt tölt kék GG hüvelybe. a 200 darabos hüvely 200 forint, a kis GoldenGate dohány meg 325..525 forintból kijön nagyjából két doboz cigi, ezért sokat spórolhatsz, ha töltöd, de a minősége nem mindig a legjobb, ha nem találsz jó dohányt.

2011. júl. 25. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!