14 évesen vízipipát szeretnék, hogyan vegyem rá a szüleimet?
Több osztálytársamnak is van, olyannak is akinek a szülei nem dohányoznak.
Ezért igazából haverokhoz szoktam járni dehát mégsem mehetek örökké hozzájuk meg egyébként is örülnék sajátnak.
Még ki is fizetném magamnak csak nem engedik mert, hogy károsabb a ciginél sok helyen viszont azt olvasom, hogy nem most akkor hogy is van ez?
És nemis szívnék mindennap egyhéten kb. 2 max. 3x.
Szerintem reális de nemértem nekem szinte semmit nem engednek a szüleim.
A családban amúgy senki sem dohányzik.
Lécci segítsetek! Nagyon köszönöm.
Nem logikus!!!!
Gondold már áát ember!
Azért füzetsz h hamarabb meghalhass??!!!
most lehet lepontozni...
de a vízipipa akkor is károsabb, mert nincs ami megszűrné a füstöt így a füstből sokkal több káros anyag jut a tüdőbe, nem a füst, hanem annak alkotórészei, és erről már olvastam cikket is, és egyik barátnőm anyja kereskedett annó vízipipával és ő maga is mondta, hogy sokkal ártalmasabb...
de próbáljátok csak ki, hátha összeszedtek valamit...
meg az előzőhöz
szerintetek a gyártó feltűntetné a termékén hogy mennyire káros? nem köteles, a mekis kajákon se tüntetik fel, hogy mennyire egészségtelen
1.) Menny oda hozzajuk amikor kaveznak
2.) Nezz ra apadra es mond neki: "Vizipipat akarok"
-Neo
vizipipa.eu részletesen leírja, hogy sokkal-sokkal kevésbé károsabb, mint a cigi
egyébként ha több haverodnak is van, akkor neked fölösleges, mert egyedül nem jó szívni
még 3an is kevesek vagytok rá, mert nem tudjátok kontrollálni magatokat és csak szívjátok és szívjátok és aztán úgy már sok lesz és beszédülsz nagyon, esetleg okádasz is
mi is 4en 5en szívunk, mert akkor telik el csak a megfelelő idő két szívás közt
én holnap kapok:D
13/L
hát sajna ezellen nem tudsz sokat tenni,maximum mutatsz olyan oldalakat amin le van irva hogy egyátalán nem káros stb..
www.vizipipa.eu
pl ez egy ilyen oldal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!