A vállam környékén és a jobb oldali mellkasom fájhat a dohányzás miatt?
Figyelt kérdés
fél éve dohányzom és mostanába lett ez.Valami komoly a baj?2009. márc. 31. 19:38
11/16 A kérdező kommentje:
Hallod 11:14-es ekkora gyerek vagy gyere ki ott nem lesz ekkora szád;) nyomorék! Nem tudok kivel szórakozol.Senki kutyája a szaros földbe ez vagy te
2009. ápr. 15. 21:02
12/16 anonim válasza:
Gondolom, egy láncdohányossal, aki nem törődik azzal,hogy a cigijéből szálló füst más, nemdohányzó embereknek az egészségében kárt tesz, legyen az akár gyerek is.
13/16 anonim válasza:
Amúgy szerintem, nem a cigitől fájhat a mellkasod. Főleg, hogy nem régóta szívod. Talán ha valami megfázásféléd volt közben, akkor nehezebben gyógyúlhat, de a cigitől valszeg nem lehet még nagy bajod. Ennyi idő után kicsit nehezebb légzés vagy köhécselés fordul elő. De jót nem teszel vele magadnak sem, az biztos. Lehet,hogy jobb lenne Neked,hogy, ha tudnál más megoldást is találni arra, ami miatt elkezdted ( barátok, futás pld), hátha akkor már más kedved lesz és nem fogod kívánni a cigit. Sok sikert és jobbulást.
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentáló köszi! Ilyen válaszokra vártam végre egy normális ember
2009. ápr. 16. 14:58
15/16 A kérdező kommentje:
Ammeg nem tudom miért kell utálni a dohányzó embereket!Ennyi erővel a dohányzók is utálhatnák a nemdohányzókat erről ennyit
2009. ápr. 16. 18:05
16/16 anonim válasza:
Az utolsó kommentáló is én voltam...az ideges és kötekedő...:O(
voltunk a szülészeten amolyan terhes oktatáson....jött ki a sok kismama és a kísérők között volt 2 fiatal fiú, aki meg sem várta, hogy egyedül maradjon, a tömeg közepén, az udvaron a sok nagypocakos kismama között elkezdett cigizni...már többször találkoztam hasonlóval és nem értem annyira....ezen húztam fel magam nagyon :(
még annyi eszembe jutott, hogy ha cigizel, akkor sose felejts el elmenni az éves tüdőszűrőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!