Mennyi bajom lesz ettöl? (több lent)
12 éves vagyok heti 2-3 szálat szívok bevallom alkalmi cigis vagyok, ilyen vagyok na... Golden Gate super Lims vékonyszálas zöldet szívok mennyi bajom lesz töle?
KIOKTATÁST NEM KÉREK
Dehogy lesz bajod tőle! Sokkal több pénzed lesz majd felnőtt korodban, mint a többi hasonló korúnak. Szép hófehérek lesznek a fogaid, kellemes lesz a leheleted, mint a tavaszi fuvallat és a tüdőd akkor is működni fog még teljes kapacitással, amikor már nem élsz.
Nem kérsz kioktatást, írod.
Akkor vagy nem írunk semmit, vagy ilyet, mint amit eddig írtam.
Ha nem akarod hallani tőlünk, hogy tüdőrákot fogsz kapni, akkor egyáltalán minek teszed fel a kérdést?!
És ha már nem érdekel a kioktatás, akkor miért érdekel az, hogy mi bajod lehet?!
Akkor légy nagymenő csávó/csaj, szívd dobozszámra naponta, és sz.rd le, hogy ki mint gondol, de ne itt kérdezgesd!
köszi utolsó:)
nég nem szívtam zöldet eddig ebböl a fajtából kéket szívtam de akkor ki se próbálom az zöldet meg télleg csak alakalmi igis avgyok meg sportolok is szoval...
egy kérdés: honnan szerzel cigit?
bocs az offért..
Utolso: 12 evesen nekem is kiadtak a cigit kerdes nelkul. Vagy ha nem, megkertem valakit, hogy vegye meg. Meg lehet oldani, sajnos.
Kerdezo: Ennyitol semmi bajod nem lesz, de azert amig ilyen statuszban vagy, hogy csak neha szivod, jobb lenne ezt a par szalat is elhagyni. En is igy kezdtem, heti par szal, aztan mar napi par szal. Vegul napi fel-egy doboz.
19/L 6-7 eve dohanyzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!