Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuánás cigit le kell...

A marihuánás cigit le kell tüdőzni? és a cigit gond ha sosem tüdőzöm le. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 11:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
én hallottam már olyat is, hogy ha valakinek elfogyott a pénze akkor eladta az értékeit, rosszabb esetben lopott az iskolából telefonokat, biciklit. sajnos nem a tévében láttam hanem a közvetlen környezetemben. nem azt mondtam, hogy te függő vagy, (mert ha az lennél nem veszekednél velem az általad igaznak hitt érvekkel) hanem azt mondtam, hogy aki függő, az ezt és ezt fogja csinálni.
2011. aug. 8. 10:25
 22/27 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a hallásod. Egyébként ez nem csak a fűnél fordulhat elő hanem az alkoholnál és én több olyan esetet hallottam amikor a család tönkrement az alkoholista apa miatt stb...
2011. aug. 8. 13:32
 23/27 anonim ***** válasza:
igen tudom, csak az előttem szóló okos megpróbálta megmagyarázni, hogy a marihuana nem okoz függőséget
2011. aug. 8. 22:16
 24/27 HYPERSPACE válasza:

inkább szívj gandzsát:)))egészségesebb!!

5 doboz cigi árából vehetsz 1-g Marist:DDD

2011. nov. 7. 13:28
 25/27 anonim ***** válasza:
Minden ami jó az függőséget okoz vagy okozhat. Ennyi.
2011. nov. 7. 19:31
 26/27 anonim ***** válasza:
igen le kell tüdőzni.úgy kella füvest szívni hogy szívsz gyorsan 3 kicsi slukkot és 10 mpig lent tartod utána ujra 3 slukk lent 10 mp ujra 3 slukk lent 10 mp és kifújod azt a 9 slukkot ;). és a cigit is le kéne tüdőzni és lehet belőle baj ha nem tüdözöd le. szájrák. de ha letüdőzöd akkor meg tüdőrák. ne cigizz undorító és gusztustalan.
2011. nov. 14. 16:29
 27/27 anonim válasza:
Lenn kell tartani kb 5-10 mp ig. Sok valaszírónak mondom tapasztalatból h én nem szoktam cigizni (simát) de a jointot le tudom tüdözni. Am meg a fű nem okoz fizikai függőséget max lelkit és sokkal ártalmatlannabb és jobb mint az alkohol
2014. szept. 24. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!