Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A marihuánás cigit le kell...

A marihuánás cigit le kell tüdőzni? és a cigit gond ha sosem tüdőzöm le. Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 11:23
1 2 3
 11/27 Offthewall ***** válasza:
0%
Ne cigizz és ne drogozz. Most divatból csinálod? Ha a haverjaid akkora csicskák h csak így vagy arc, keress normálisakat. Ha asszed' 1 csajnak ettől fogsz bejönni inkább kezdj tanulni 1 kicsit/szerezz melót gyúrjál... Legyél humoros. Ha meg feszültség oldásnak akarod, hát arra is kondi, vagy box, esetleg futás. Vagy jóga vagy mittudomén :DD De még a lájtosabb piákkal is jobban jársz.
2011. júl. 15. 00:14
 12/27 anonim ***** válasza:
76%

Előzőnek:

Pár dátum:

-Idősz. Előtt 2727: A kínaiak gyógyításra kezdik használni a marihuánát.

-1492: Kolombusz Kristóf kannabiszt szállít hajóján az újvilágba

-1891: Viktóri királynőnek marihunát ínak fel a menstruációs görcseire

-1944-ben a LaGuardia-jelentés arról számolt be, hogy a korábbi kutatásokkal ellentétben a marihuána nem okoz erőszakot, eszméletlenséget vagy szexuális bűncselekményt, mégcsak nem is vezet függőséghez.

-1961 : 100 országban betiltják a marihuánát

-2003 Kanada az első ország ahol újra legalizálják orvosi célokra

-2008: 172 országban lesz legális az orvosi marihuána

Az igazat megvallva, a kendernek 25.000 féle felhasználása létezik-létezett. Ételtől kezdve, festéken át, magától a vászonig, papírig. Még az autógyártásban is használják manapság! A műanyaggyártásról nem is beszélve, ráadásul a kenderféle műanyag természetes anyag, tehát teljesen környezet barát!

A marijuana NEM veszélyes! Nem károsító hatású az emberi testre ,és tudatra! A marijuana nem jelent veszélyt, az emberekre. De veszélyt jelent valamire... ...olaj cégekre, alkohol, cigaretta vállalatokra, és egy csomó gyógyszert árusító vállalatra.

Pár tény:

-Közvetlenül marihuánától még senki sem halt meg

-Nem lehet túladagolni

-Nem okoz függőséget

-Fájdalomcsillapító hatású , növeli az étvágyat

Vágó István ( a leghitelesebb magyar) :

„meggyőződésem, hogy az alkoholhoz jobban hozzá lehet szokni, ezért veszélyesebb, mint a fű. Valójában, akik a könnyű drogokat tiltják, tiltanák nyilván az alkoholt is, de már késő. Az emberi kultúra része. Nincs ellene mit tenni. Most a kései igazságszolgáltatás a marihuána tiltása. De valódi érvek nem szólnak mellette.”

Folytassam?

2011. júl. 15. 17:43
 13/27 Offthewall ***** válasza:
0%
Én szerinted az orvosi marijuána ellen vagyok? Vagy a papírgyártás ellen? Zablatyolsz itt össze-vissza libsikém de nekem nincs időm veled foglalkozni felőlem szívjál aztán hallucinálj be magadnak 1 olyan világot, ahol vagy Te is valaki ;)
2011. júl. 17. 22:19
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hatásai:

2-3 órán keresztül tart a cigi hatása,bizsergető érzés jelentkezik, kellemes közérzet alakul ki, az agy egy másfajta, nyugodtabb tudatállapotba kapcsol át.

A tér-érzékelés is megváltozik, a környezet apró részletei is elobukkannak, olyan dolgok ragadják meg a figyelmedet, amelyeket normális esetben nem is vennél észre.

Hallucinálásról volt itt szó?

Semmit sem tudsz a fűről ,csak az ostoba propagandát ,amit a média közvetít , amivel még nem is lenne bajom,de ha úgy ellenzel valamit , hogy fogalmad sincs róla csak saját magadat járatod le. (inkább piáljon valaki, mint szívjon?! gondolkozz már egy kicsit melyik károsabb) És ez is jellemző a "nem vitatkozom , mert nincs időm" a f*szt nincs időd, érveid nincsenek , csak betanult téveszméid.

2011. júl. 17. 23:08
 15/27 anonim ***** válasza:
De barátom, én nem vagyok hajthatatlan , ha megmagyarázod nekem mi rossz van a fűben , én elfogadom , de akkor mutass valamit te is.
2011. júl. 17. 23:11
 16/27 Offthewall ***** válasza:
Hát én már láttam pl. aggresszív füvest is, leszarom elhiszed-e. Láttam, akinek fontosabb volt, hogy épp betépjen, mint a meló, és 1 kis szaros senkiből munkanélküli senki lett. Láttam, hogy beszívott csajok alig tudják hol vannak és szét.ják őket olyanok, akikre alap tudatállapotban rá se förmednének. És olyan eset is fennállt, még ha nem is körülüttem, hogy látens skizofrénia, és egyéb hasonló finomságok aktivizálódtak a rendszeres marijuana fogyasztástól. Azt meg te se gondolod komolyan, hogy a médiák miatt ellenzem a fűt, mikor az összes tv a zsírtv-n, meg a 0 nézettségű echon kívül ultraliberális és a gárdával meg stb. van elfoglalva nem a káros szokásokkal. A zsindex, stop, stb. szintű websiteokról nem is beszélve. Amúgy meg sorolhatnék még én neked 500 dolgot de te bemagyarázod magadnak, hogy ez az ócska konzervatív f.sz nem tudja, hogy a fű hány ember életet mentett meg, emelt fel, tett gyönyörűvé, bezzeg káros hatásai nincsenek is. Csak míg most reménytelen kísérletet tettem felnyitni a szemed ami nem fog menni, mert kitartunk az álláspontjaink mellett, addig elb.tam rád 5 percet az életemből.
2011. júl. 19. 01:13
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

a marihuana nem okoz függőséget? azt a kur*a XD

te gyökér... szivacsosra szívtad már a maradék agyadat is

2011. júl. 26. 23:12
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem okoz függőséget. Azért szívsz belőle mert jól akarod érezni magad és azt az érzést akarod újra előhozni.

Attól még mondhatod magadnak elég egyszerűen hogy nem.

Igen, hány alkoholistát ismersz aki ugyanúgy leszarja a munkáját, hajléktalan stb stb... Ne okoskodjatok már ennyire. :)

És nem, nem kell addig lent tartani a marihuánás cigit ameddig csak tudod. A THC csak akkor jut bele a véráramba a tüdőn keresztűl ha oxigén is van a tüdődbe, tehát lent tarthatod sokáig de attól még nem fog belejutni több THC a véráramba. A legnagyobb része égéskor elég egyébként.

2011. aug. 7. 15:48
 19/27 anonim ***** válasza:
nézz utána mit jelent függőnek lenni
2011. aug. 7. 17:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Te egy idióta vagy. Függő vagyok mert szeretem a hatását igaz? De akármikor letudok állni amikor csak akarom sőt ha nincs pénzem akkor is leállok mert nem tudom miből kifizetni és ha nem annyira kívánom a hatását akkor elfogadom nem? Ez lenne az a bizonyos nagy függőség? :)
2011. aug. 7. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!