Ki hány évesen szokott rá a dohányzásra? Nemet is írjatok, köszi.
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 14:28
11/17 anonim válasza:
Én 13évesen kezdtem, most vagyok 21. Még mindig dohányzok, de hülye vagyok, mert erős asztmám és allergiám van ez mellett, amire ez persze csak rásegített. Szóval nagyon kár volt...
13/17 anonim válasza:
When i was young, and stupid, im smoking. I was just 14 years old...
14/17 anonim válasza:
14 éves vagyok én 2 hónapja cigizek...FIÚ
15/17 anonim válasza:
10 évesen te nem vagy normális
16/17 anonim válasza:
Mongyjuk én 12 vagyok és életemben 1 szálat szívtam de jó volt most akarok rászokni csak nem a simára hanem az elektromosra
17/17 anonim válasza:
Apám már két évesen cigit adott a számba.. 7 voltam, mikor át jött hozzánk(a szüleim elváltak), és míg ő valamit szerelt, addig a konyhában hagyott cigijébe is beleszívtam. 10 évesen anyu dugi-cigijéből csórtam öt szálat(nem dohányzik, évente max. 2 szálat szív el).. azért kaptam is-.-
És mostanában kicsit többet szívok, de általában csak akkor, ha megkínálnak. Az egyik barátnőm szülei nagy bagósok, és ő szokott cigit hozni.. Viszont egyre többet gondolkozom azon, hogy kérek egy ezrest és megyek cigit venni..
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!