15-22 éves fiúk, ti cigiztek?
Mióta cigiztek? Tudják otthon? Ha igen, hogy tudták meg? Milyet szívtok és napi mennyit?
Köszi :D
napi 1 szál,arany malbiból
nem a világvége.
14/f
Nem cigizek, mert
1., sokba kerül és azt a pénzt inkább másra költöm
2., káros hatása van
3., anélkül is meghalhatsz tüdőrákban, hogy elszívnál egyet is
en eloszor 6 es fel evesen szivtam el az elso cigimet....akor 1ik haverommal vettunk 1 kartonnal(10 dobozzal) es azt 2en el is szivtuk...aztan ennyi...
Most 1eve es 2 honapja cigizek, minden nap 8-12 szal kentet szivok kb(olyan golyos, ossze kell nyomni es mentolos)...szuleim 5x megfogtak es nagy a gaz, de valahogy mondjuk ugy h "elfogadjak"...
16/Fiu
Kedves utolsó, a Kentet hol veszed? Kapható Magyarországon? Milyen erős?
Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz! :D
Kedved kerdezo,
en a kentet a boltba szoktam venni, mert en romaniai vok...
de te mivel hogy, tudtom szerint magyarorszagi vagy, azt ajanlom hogy barmelyik orszaghatarnal tudsz venni:)
mert ott van...
En is lattam batonyan hogy van kent, es azert mert az romania mellett van, szal hatar atkelo varos vagy hogy mondjam...remelem tudtam segiteni:)
am meg h mien eros, hat a sima Kent HD-hez, vagy mas neven a Kent8-hoz lehet hasonlitani, vagy a kek pall mallhoz....meg ilyenekhez...remelem megerted:)
hat a dobozon 6,8,7-et ir :D az oldalan,...
remelem segitettem:) az elozo is en voltam:D
16/fiú.
1,5 éve cigizek, naponta 10-12 szálat szivok, és LD-t kéket.
5x megfogtak és mind tagadtam. Hatodjára pedig mikor megtudták valakitől akkor önmaguktól megengedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!