Ajánlanál cigit? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sokfélét kipróbáltam, a gyengébbekkel (0,4 mg nikotin) az a baj, hogy sok megy el belőle és nem érzi az ember, hogy szívott, így néha-néha kettő is elmegy belőle. A közepes erősségűek közül az arany marlboro (hosszú) jött be, de az elég drága. Az erősebbek (0,8 mg nikotin) nem igazán jöttek be. A narancs pall mallnak szerintem hányadék íze van, a kéknek is ilyen az íze? Vagy az azért jobb? Nekem speciel a kékmulti és a pirosmulti sem jött be... Ezeknek az utóíze nem tetszik... (túl keserű)
Szerintetek ilyen 0,5-0,6 mg nikotin körüli cigit tudnátok ajánlani? Ha lehet, akkor árat is írjatok! Az nem gond, ha van belőle 100-as is!
19/F
2011. jún. 24. 00:47
11/12 anonim válasza:
kék Dunhill 640 Ft, kék Camel 600 Ft, Marlboro GoldTouch 610 Ft, ezüst Benson&Hedges 580 Ft. közepes erősségűből szerintem ezek a legjobbak
12/12 anonim válasza:
te hülyegyerek ki mondta hogy 1400 a flavor plus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!