Mi a véleményetek a Golden Gate cigiről?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 20:44
1/9 anonim válasza:
Olcsó munkásparaszt cigi.
Apukám a kertészének szokott venni ilyet.
Szoval szerintem szar.(már probáltam mindegyik fajtát belőle,és nagyon nem izlet)
Bár amugy is én BH s vok(Benson&Hedges).
(Csak az én véleményem)
18/F
2/9 anonim válasza:
Egyszer szívtam mentolos Golden Gate-et. Minden slukknál azt éreztem, hogy én inkább leszokok. Soha többet Golden Gate, főleg nem zöld.
3/9 anonim válasza:
Szerintem rohadt jó cigi, bár én inkább tekerem a dohány Golden Gate dohányból OCB cigarettapapírból, szűrő nélkül.
4/9 anonim válasza:
"tekerem a cigit Golden Gate dohányból"
5/9 anonim válasza:
Szörnyű.Kaparj a torkom.Fúj.Soha többé nem szívok olyat..
6/9 anonim válasza:
Nem annyira rossz, mint amilyennek beállítják. Persze nem egy minőségi íz, de teljesen kibírható azért a pénzért.
7/9 anonim válasza:
Persze...igazából olyan cigit kapsz amennyit kiadsz érte.
8/9 homo ludensz válasza:
Töltöm a Golden Gate kék dohány primus hüvelybe és el vagyok vele. Lehet hogy én is kertész vagyok mint egyiktek írta. Szívtam én már annyifélét 17 éves korom óta hogy nincs annyi hajam szála.Kossuthtal kezdtem az 3 pénz volt néha csak 2 pénzem volt akkor jött a Munkás. Volt egy mondás Pesten 56 -ban " nincsen csak Arda az meg le van sz@rva".
9/9 anonim válasza:
Hát igen nehéz eldönteni melyik a jó. Ne felejtsd akárhogy is de a cigi " szívat " téged !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!