Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Barna szofival kezdeném?...

Barna szofival kezdeném? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Próbáltam a piros marbit, az nekem nagyon erős volt.

Mert gondolom az a legerősebb.De Szofiból a barna a legerősebb, azt szívtam, és az jött be a legjobban...és nemis volt nekem erős.

Sok fajtát próbáltam már..de egyikse jött be annyira.

Mivel még az elején vagyok..mármint a cigizésnek.Szerintetek miért van h a legerősebb szofi nekem a legjobb, és kezdhetem ezzel? s.o.s. És rendes válaszokat kérek.

2011. jún. 16. 16:19
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem kezd Kék multival és utána piros vagy akár a barna szofival. Először szerintem inkább kéket vagy sárgát esetleg fehéret. de az utóbbi 2 nagyon gyenge. Én kék multival kezdtem most pirosat szívok szerintem az a legjobb és viszonylag olcsó is csak 570....
2011. jún. 20. 15:14
 12/20 anonim válasza:
Jézusom, holnaptól nekem is el kell kezdenem dohányozni, mert lemaradok és akkor mi lesz velem???? Mivé leszek??? Hova jutok cigarettázás nélkül??? Egyből valami erős 100-as cigivel kell kezdenem és a Facebookon is azonnal lájkolnom kell a cigarettát, így talán még leszek valaki!
2011. jún. 21. 12:54
 13/20 anonim ***** válasza:
U mad?
2011. jún. 21. 15:42
 14/20 anonim ***** válasza:

Szívd csak nyugodtan. Nem tudom milyen a Szofi, de nekem is váltanom kell majd.

Csak ennyit a cigiről:SEMMIT NAM OKOZ SZÍVD CSAK ÉN IS EZT TESZEM:CIGISZIVÁSRA KÉR:B

2011. jún. 21. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg semmivel ne kezdjed!
2011. jún. 21. 21:39
 16/20 anonim válasza:

Nem értem h minek írtok válaszokat ha nem is dohányoztok!! Szerintem tartsátok meg a véleményeteket magatoknak... (Tisztelet a kivételnek)

Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak próbáld ki a narancssárga pall mall-t ha az gyenge akkor a kék szofit (abból is van világos kék és sötét kék is. :) ) Ha ezek nem ízlenek akkor maradj a barnánál szerintem hozzá fogsz szokni. :) Énis szeretem :) Sok szerencsét!

2011. jún. 22. 10:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Emberek, majd mi megfizetjük a műtéteket, kezeléseket. Majd mikor már 1500 Ft lesz a doboz cigi, meg kilopják belőle az anyagot, aluljárókban fognak kéregetni cigire, meg piára, akkor majd széles vigyorral a képébe mondom, hogy "LÓF*SZT!! nem kellett volna rászokni".
2011. júl. 15. 15:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak azért írok, nem mintha lenne hozzá közöm. De látok embereket, akiket ti lehet , hogy nem, vagy lehet, hogy nem annyit, akik cigi miatt mentek tönkre. Ellenségemnek se kívánom, hogy a családjában legyen ilyen. Előző voltam.
2011. júl. 15. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Keress más pótcselekvést szerintem inkább!

Sproltolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 18. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem kék szofival, aztán barna szofi, aztán kék multi, aztán piros multi volt évekig. Mióta mindnek egyforma lett az ára, azóta fekete dunhill.
2015. nov. 22. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!