Próbáltam a piros marbit, az nekem nagyon erős volt.
Mert gondolom az a legerősebb.De Szofiból a barna a legerősebb, azt szívtam, és az jött be a legjobban...és nemis volt nekem erős.
Sok fajtát próbáltam már..de egyikse jött be annyira.
Mivel még az elején vagyok..mármint a cigizésnek.Szerintetek miért van h a legerősebb szofi nekem a legjobb, és kezdhetem ezzel? s.o.s. És rendes válaszokat kérek.
Szerintem kezd Kék multival és utána piros vagy akár a barna szofival. Először szerintem inkább kéket vagy sárgát esetleg fehéret. de az utóbbi 2 nagyon gyenge. Én kék multival kezdtem most pirosat szívok szerintem az a legjobb és viszonylag olcsó is csak 570....
2011. jún. 20. 15:14
12/20 anonim válasza:
Jézusom, holnaptól nekem is el kell kezdenem dohányozni, mert lemaradok és akkor mi lesz velem???? Mivé leszek??? Hova jutok cigarettázás nélkül??? Egyből valami erős 100-as cigivel kell kezdenem és a Facebookon is azonnal lájkolnom kell a cigarettát, így talán még leszek valaki!
2011. jún. 21. 12:54
13/20 anonim válasza:
U mad?
2011. jún. 21. 15:42
14/20 anonim válasza:
Szívd csak nyugodtan. Nem tudom milyen a Szofi, de nekem is váltanom kell majd.
Csak ennyit a cigiről:SEMMIT NAM OKOZ SZÍVD CSAK ÉN IS EZT TESZEM:CIGISZIVÁSRA KÉR:B
2011. jún. 21. 18:22
15/20 anonim válasza:
Szerintem meg semmivel ne kezdjed!
2011. jún. 21. 21:39
16/20 anonim válasza:
Nem értem h minek írtok válaszokat ha nem is dohányoztok!! Szerintem tartsátok meg a véleményeteket magatoknak... (Tisztelet a kivételnek)
Amúgy hogy a kérdésre válaszoljak próbáld ki a narancssárga pall mall-t ha az gyenge akkor a kék szofit (abból is van világos kék és sötét kék is. :) ) Ha ezek nem ízlenek akkor maradj a barnánál szerintem hozzá fogsz szokni. :) Énis szeretem :) Sok szerencsét!
2011. jún. 22. 10:02
17/20 anonim válasza:
Emberek, majd mi megfizetjük a műtéteket, kezeléseket. Majd mikor már 1500 Ft lesz a doboz cigi, meg kilopják belőle az anyagot, aluljárókban fognak kéregetni cigire, meg piára, akkor majd széles vigyorral a képébe mondom, hogy "LÓF*SZT!! nem kellett volna rászokni".
2011. júl. 15. 15:49
18/20 anonim válasza:
Csak azért írok, nem mintha lenne hozzá közöm. De látok embereket, akiket ti lehet , hogy nem, vagy lehet, hogy nem annyit, akik cigi miatt mentek tönkre. Ellenségemnek se kívánom, hogy a családjában legyen ilyen. Előző voltam.
Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni
14 évesen kezdtem kék szofival, aztán barna szofi, aztán kék multi, aztán piros multi volt évekig. Mióta mindnek egyforma lett az ára, azóta fekete dunhill.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!