Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Barna szofival kezdeném?...

Barna szofival kezdeném? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Próbáltam a piros marbit, az nekem nagyon erős volt.

Mert gondolom az a legerősebb.De Szofiból a barna a legerősebb, azt szívtam, és az jött be a legjobban...és nemis volt nekem erős.

Sok fajtát próbáltam már..de egyikse jött be annyira.

Mivel még az elején vagyok..mármint a cigizésnek.Szerintetek miért van h a legerősebb szofi nekem a legjobb, és kezdhetem ezzel? s.o.s. És rendes válaszokat kérek.

2011. jún. 16. 16:19
1 2
 1/20 Phoney ***** válasza:
100%

Ha annyi eszed sincsen, hogy eldöntsd melyik ízlik, akkor ne cigicc, mert a végén még felgyújtod magad, és az fáj.

Amúgy igen, kezdd a barna szofival. Hát miért ne, ha már egyszer kötelező (illetve úgy látom, neked kötelező). Nekem is az volt a legelső. Illetve a második is. 5 és 15 éves koromban. Nem mintha számítana, dehát most ezen egészen meglepődtem. :P

2011. jún. 16. 16:33
 2/20 A kérdező kommentje:

Ez nemigaz...

Nemértitek.Épp az, hogy a barnaszofi esik jól.A többi nem.

Csak az elején nem erős?

Különben, azt sem tudjátok hány éves vagyok. :)

2011. jún. 16. 18:10
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Te egy akkora idióta vagy...

[link]

[link]

2011. jún. 16. 18:18
 4/20 anonim ***** válasza:
remélem egészségedre válik. de inkább károdra. de azért reménykedni lehet :P
2011. jún. 16. 19:39
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
te hülye vagy
2011. jún. 16. 21:48
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

Kezd nyugodtan azzal. Elsőnek én is azt szívtam...Szerintem teljesen jó. Amúgy puha, vagy kemény dobozos. Nekem a puha dobozos jobban elnyerte a tetszésem. Egyébként lassan 5éve dohányzom.

18L

2011. jún. 17. 02:14
 7/20 anonim ***** válasza:

Minek dohányzol,ha nem tudod eldönteni?

Megoldás: Ne dohányozz.:)

2011. jún. 17. 18:55
 8/20 anonim válasza:
15%
Úr isten most vagy 18 éves és 5 éve dohányzol????13 évesen azért dohányozni!!!!!!!De dolgod olyan jó lessz hallani hogy 6 éves gyerek cigizik!Kinek képzelitek magatokat!!!A szülők a hibásak és a rossz "baráti"társaság!Hallottam olyanról hogy a terhes nő cigizett és a 9 éves kislánya rászokott az meg persze engedi neki!(Dikrekt mondtam az-nak mert az ilyen nem ember a gyereket rászoktatni!!!!!!!) De halljanak meg az ilyen emberek kínok között 20 évesen!!!!
2011. jún. 19. 14:42
 9/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 02:14

tippelhetünk a származásod illetően?

2011. jún. 19. 16:51
 10/20 anonim válasza:
Utolsó nem az!!!
2011. jún. 19. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!