Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megbüntethetik a rendőrök?

Megbüntethetik a rendőrök?

Figyelt kérdés

A barátnőm cigizik és ez nekem nagyon nem tetszik. Hiába magyarázom neki hogy mennyire káros stb. nem érdekli. Arra lennék kíváncsi hogy ha esetleg egy rendőr meglátja őt az utcán egy cigivel a kézben akkor megbüntetik (vagy meg kellene e nekik büntetni) vagy le sem szarják?? Csak mert talán ezzel tudnék hatni rá mert nagyon fél a rendőröktől. Köszönöm a válaszokat!

12/L

2011. jún. 15. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: mennyi idős a barátnőd: 10 éves elmult?
2011. jún. 15. 23:03
 2/12 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyi idős a bnőd. ha 14 elmúlt, akkor büntethetik(ha meglátják). ha meg nem tudja igazolni magát, akkor meg beviszik, valahogy kinyomozzák ki az anyja, behívják a szülőket, és azokat büntetik pénzzel(általában).
2011. jún. 15. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meglátják, be fog neki szólni a rendőr, de olyat, hogy az nem esik majd jól neki.
2011. jún. 15. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:

MO-n senkinek nem tilos törvényileg dohányozni, ergo le se fogja sz@rni a rendőr.

Dohányterméket vásárolni tilos csak 18 év alatt.

2011. jún. 16. 01:25
 5/12 anonim ***** válasza:

A szülei engedélyével dohányozhat, viszont dohányterméket nem vásárolhat.

De ha meglátják biztos beszólnak neki valami kellemeset

2011. jún. 16. 08:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tehetnek semmit se ellene. Dohányterméket használni és vásárolni teljesel legális. Egyedül az értékesítése illegális egy 18 éves kor alatti személynek, szóval ezzel nem hiszem, hogy meg tudod félemlíteni a barátnődet.
2011. jún. 16. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát,már nem azért,de mikor 15 voltam,és cigiztem az utcán,2 rendőr odajött hozzám,hogy van-e tüzem..adtam nekik,beszélgettünk kicsit,és elmentek..:D:D
2011. jún. 16. 09:58
 8/12 anonim ***** válasza:
De beadhatsz neki valami kamu dumát egyébként...
2011. jún. 16. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, igen, így van. Valami kamu dumát. Pl. hogy ha sokat cigizik, bekakil.
2011. jún. 17. 22:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Neem...ez a rendőrös duma tökéletes lesz.
2011. jún. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!