Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy kívánom a cigit? Többi lent.

Figyelt kérdés

Eddig még soha életemben nem próbáltam ki a cigit és az utóbbi 1 hónapban néha rám jön, hogy el kéne szívni egyet. Először osztálykiránduláson utána valamelyik nap reggel. Az nem elég, hogy kívánom, de még a kezem is beáll úgy mintha cigi lenne benne...

Válaszaitokat köszönöm..:)

13/L

2011. jún. 8. 18:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

gondolom kinek a pénzéből van az a lexus, ha egyáltalán tényleg van:)

még, hogy én vagyok a hülye?

te kezdtél 12 évesen cigizni... gondold át inkább, hogy ki a hülye..:)

2011. jún. 9. 12:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Mert a felnőttek cigiznek és szeretnél felnőttnek mutatkozni. Az egészben az a vicc, hogy mindenki gyerekként szokik rá, tehát valójában gyerekes.
2011. jún. 9. 14:20
 13/21 anonim válasza:
ez kamu hogy 20 évesen tüdőrákod lessz apám 56 éves 10 éves kora óta cigizik és nem ráncosabb mint a korabeli emberek és még nem is kopaszodik de amugy a cigi télleg káros és hülyeség
2011. jún. 9. 15:26
 14/21 anonim válasza:
Második kommentelő vagyok, és igen, sokan csak azért csinálják mert "felnőttes", és eljátszanak a gondolattal, vagy rá is szoknak. De szerintem a kérdező, és én sem erre gondoltunk. Szimplán ha elmegy mellettem egy ember aki cigizik, szívesen beleszippantok a felhőbe, mert jól esik. Nem áll szándékomban rákezdeni (te jó ég, hogy zabálná a pénzt!), de hát mégiscsak na. Zavaró.
2011. jún. 9. 17:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Második kérdező! Teljesen igazad van.. Nem az a célom, hogy elkezdjek cigizni csak olyan érzésem van. Egyáltalán nem akarok felnőttnek kinézni, úgy viselkedni,SŐT szeretem, hogy gyerek vagyok..: )
2011. jún. 9. 18:24
 16/21 anonim ***** válasza:
nem tudod mi váltotta ki(mi történt akkortájt, amikor először ezt érezted)? valószínűleg nem maga a cigi vonz, lehet, meg is undorodnál tőle, ha valóban letüdőznél egy slukkot. ez valami pszichológiai dolog. valami pozitívat kapcsolsz hozzá és azt az érzést keresed.
2011. jún. 10. 11:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Dehogy lkapsdz rákot. Én 10 éves koromtól, pár ónapja cigizek és életem végéig fogok. ISTENI A CIGI:ÚGY IMÁDOM:
2011. jún. 10. 15:15
 18/21 TOMAtm ***** válasza:
ezzel énis igy voltam,de aztán elmúlt.főleg miután láttam a szomszédot minden reggel vért köhögni a teraszon.azóta már meghalt az öreg,na ő egész nap szívta a füstszűrő nélküli cigijét.
2011. jún. 10. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen és az a baj, hogy addig fogja piszkálni a fantáziádat a gondolata meg a kíváncsiság mig rá nem gyujtassz!Aztán ha jó rászoksz ha van akarateröd és egy kis eszed akkor nem gyujtassz rá többet!Lehetöleg jó olcsót és gyengét amitöl jól megundorodsz!
2011. jún. 12. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
*erőset
2011. jún. 12. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!