Szerintetek miért van az, hogy kívánom a cigit? Többi lent.
Figyelt kérdés
Eddig még soha életemben nem próbáltam ki a cigit és az utóbbi 1 hónapban néha rám jön, hogy el kéne szívni egyet. Először osztálykiránduláson utána valamelyik nap reggel. Az nem elég, hogy kívánom, de még a kezem is beáll úgy mintha cigi lenne benne...
Válaszaitokat köszönöm..:)
13/L
2011. jún. 8. 18:15
11/21 anonim válasza:
gondolom kinek a pénzéből van az a lexus, ha egyáltalán tényleg van:)
még, hogy én vagyok a hülye?
te kezdtél 12 évesen cigizni... gondold át inkább, hogy ki a hülye..:)
12/21 anonim válasza:
Mert a felnőttek cigiznek és szeretnél felnőttnek mutatkozni. Az egészben az a vicc, hogy mindenki gyerekként szokik rá, tehát valójában gyerekes.
13/21 anonim válasza:
ez kamu hogy 20 évesen tüdőrákod lessz apám 56 éves 10 éves kora óta cigizik és nem ráncosabb mint a korabeli emberek és még nem is kopaszodik de amugy a cigi télleg káros és hülyeség
14/21 anonim válasza:
Második kommentelő vagyok, és igen, sokan csak azért csinálják mert "felnőttes", és eljátszanak a gondolattal, vagy rá is szoknak. De szerintem a kérdező, és én sem erre gondoltunk. Szimplán ha elmegy mellettem egy ember aki cigizik, szívesen beleszippantok a felhőbe, mert jól esik. Nem áll szándékomban rákezdeni (te jó ég, hogy zabálná a pénzt!), de hát mégiscsak na. Zavaró.
15/21 A kérdező kommentje:
Második kérdező! Teljesen igazad van.. Nem az a célom, hogy elkezdjek cigizni csak olyan érzésem van. Egyáltalán nem akarok felnőttnek kinézni, úgy viselkedni,SŐT szeretem, hogy gyerek vagyok..: )
2011. jún. 9. 18:24
16/21 anonim válasza:
nem tudod mi váltotta ki(mi történt akkortájt, amikor először ezt érezted)? valószínűleg nem maga a cigi vonz, lehet, meg is undorodnál tőle, ha valóban letüdőznél egy slukkot. ez valami pszichológiai dolog. valami pozitívat kapcsolsz hozzá és azt az érzést keresed.
17/21 anonim válasza:
Dehogy lkapsdz rákot. Én 10 éves koromtól, pár ónapja cigizek és életem végéig fogok. ISTENI A CIGI:ÚGY IMÁDOM:
18/21 TOMAtm válasza:
ezzel énis igy voltam,de aztán elmúlt.főleg miután láttam a szomszédot minden reggel vért köhögni a teraszon.azóta már meghalt az öreg,na ő egész nap szívta a füstszűrő nélküli cigijét.
19/21 anonim válasza:
Igen és az a baj, hogy addig fogja piszkálni a fantáziádat a gondolata meg a kíváncsiság mig rá nem gyujtassz!Aztán ha jó rászoksz ha van akarateröd és egy kis eszed akkor nem gyujtassz rá többet!Lehetöleg jó olcsót és gyengét amitöl jól megundorodsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!