Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy kívánom a cigit? Többi lent.

Figyelt kérdés

Eddig még soha életemben nem próbáltam ki a cigit és az utóbbi 1 hónapban néha rám jön, hogy el kéne szívni egyet. Először osztálykiránduláson utána valamelyik nap reggel. Az nem elég, hogy kívánom, de még a kezem is beáll úgy mintha cigi lenne benne...

Válaszaitokat köszönöm..:)

13/L

2011. jún. 8. 18:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan így volt, nem tudom miért
2011. jún. 8. 18:30
 2/21 anonim válasza:
Dettó. Magától a gondolattól irtózom, tudom mennyire egészségtelen, más "szenvedélyt" is lehet találni, ami nem ennyire káros (csoki, csipsz stb.), de úgy 1 éve egyáltalán nem zavar a cigiszag, és még vonz is. Kipróbálni nem akarom, nehogy rászokjak, de ez így elég kellemetlen :/
2011. jún. 8. 18:32
 3/21 anonim válasza:
Gondolom látod filmekben embereknél és felnőttes jón néz ki. A cigizés a kéz állása egyfajta pótcselekvés lehet. Próbállj meg ne rá gyújtani káros.
2011. jún. 8. 18:33
 4/21 anonim ***** válasza:

gondolj bele, hogy 20 évesen tüdő rákos leszel. :)

Mellesleg 40 éves korodra olyan ráncos lesz a bőröd, hogy senkinek sem fogsz kelleni

2011. jún. 8. 19:08
 5/21 anonim ***** válasza:
Hagyd abba, kérlek...
2011. jún. 8. 19:59
 6/21 anonim ***** válasza:
41%

"gondolj bele, hogy 20 évesen tüdő rákos leszel. :) "

mekkora hülye vagy te. én 12éves korom óta cigizek, és 26vagyok. tüdőrák meg sehol.

jah, és akkor és olyan k.rvát hajtok fel amiet akarok, mert tudod kellek neki, mert a bőröm szép :)

2011. jún. 8. 20:51
 7/21 anonim ***** válasza:
lehet, hogy nálad később jön ki. ismerősöm is 30 éves korában lett TBC-s, mamám pedig 40 évesen tüdőrákos.
2011. jún. 8. 20:59
 8/21 anonim válasza:
hát büszke lehetsz magadra, hogy 12 évesen kezdtél el cigizni... kocsit kapnál már az árából...
2011. jún. 8. 23:33
 9/21 anonim ***** válasza:
kocsit olyat veszem, amilyet akarok. most egy lexus isf-el járok ;)
2011. jún. 9. 07:40
 10/21 anonim válasza:
Én azt tanácsolom hogy ne próbáld ki, nem éri meg. Pozitív dolgot nem hoz az életedbe a cigaretta, csakis olyat amit nem szeretnél. Azért van hogy kívánod meg hogy úgy áll a kezed, mert az ismerőseidtől látod hogy ezt csinálják és úgy tűnik mintha ez jó dolog lenne. Viszont ez csak egy kényszercselekvés amivel elüti az ember az időt. Helyette lehet mást is csinálni. A döntés a tiéd, jól gondold meg.
2011. jún. 9. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!