Milyen cigit szoktál venni? Miért azt veszed?
Figyelt kérdés
Régóta szívod azt? Naponta mennyit szívsz belőle? Mióta dohányzol? Kort és nemet is kérhetnék? Köszi! :)2011. jún. 5. 23:32
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz.
Azon gondolkodtam el, hogy aki 0,1-es fehér szofiból szív majdnem naponta egy dobozzal, neki nem lenne egyszerűbb, hogyha mondjuk erősebbet szívna és nem menne el egy doboz, csak olyan 5-6 szál?
2011. jún. 7. 11:04
12/17 anonim válasza:
Tegnap 10.09-es vagyok.
Én mondjuk azért szívom a fehér Szofit, mert nekem ez ízlik a legjobban.
Szinte mindent kipróbáltam, de nekem ez a legjobb ízű.
És nem a hatása miatt szívom.
13/17 anonim válasza:
Rengeteget kipróbáltam, de úgy egy éve ráálltam fekete Dunhillre. Erős cigi, de amikor szívod kb olyan mintha egy arany Marbit, vagy kék Pall Mall-t nyomnál, nagyon jó a szűrője. Naponta 3-4 szál, többet csak társaságban. 18/F
14/17 anonim válasza:
11:04
nem biztos, hogy kevesebbet szívnék, ha erősebb cigit vennék, és nem is esne olyan jól
15/17 anonim válasza:
Ha erősebb cigit szívnék nem bírnám! 4 éve dohányzom, régen sárga vagy halványkék cigiket szívtam, de kb 2 éve ráálltam a fehér szofira /fehér bondra ha nincs szofi. Ha erősebb cigit vennék azt nem bírnám, nem esne jól, így nem megoldás rá hogy erősebbet veszel és kevesebbet szívsz.
16/17 anonim válasza:
Én már leszoktam de pár hónapja kék bond-ot nyomattam!
Volt olyan is, hogy vette Szofi dohányt és sodortam a cigit :)
17/17 anonim válasza:
szerintem a djarumból a cherry jobb mint a black meg a vaníliás is finom:) a blacken azért érződik h erős, a cherryn meg a vanílián annyira nem, viszont alapból elég erős cigik.. csak az a gáz h nagyon drága, 1550.. én a sárga philip morrist szeretem, nem túl drága, 560, korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!