Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen cigit ajánlotok?...

Milyen cigit ajánlotok? (közepes vagy erős legyen)

Figyelt kérdés

Ameddig gyengébbet szívtam (0,4 mg nikotin), abból általában elment 6-8 egy nap, mióta erőset (100-as piros marlboro), abból kb. napi 2-3. Azt szeretném kérdezni, hogy az erősebb (esetleg közepes) erősségűek közül melyik az, ami ízre, árra is elfogadható? Ha lehet, paramétereket írjatok róla!

Köszi!

(elmúltam 18)

2011. jún. 3. 21:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
Figyelj!!Saját tapasztalat alapján kék multi!!Az a legjobb!!DE jó a pall mall meg sophie is(barna)
2011. jún. 7. 18:05
 12/15 anonim válasza:

Ha szeretnél erősebbet szívni,én még a kék dunhillt ajánlom neked,bár nem a legjobb cigit ajánlani.Én azt szívom,nagyon imádom az ízét,nem az a rövid,de attól hosszabb,viszont 100tól kisebb.Most 640 FT,és 7/6/7

Most,h írtam neked,most láttam meg,h 6os a nikotinja,eddig ez 7es volt,na mind1:D

2011. jún. 8. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: 06-05 22:56

Figyelj magadra nagyon! Én is igy éreztem 2 hét után,hogy leszoktam.. 2 hónapig nem szivtam, felmérgeltek és rágyujtottam.De minek, mái napig sem tudom! :)

2011. jún. 8. 12:09
 14/15 jimbike válasza:
tereld el a figyelmed v'mi mással...
2011. jún. 19. 17:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Keress más pótcselekvést szerintm.

Sportolj sztem, kondi bicaj futás úszás bármi jó.

Esetleg játszál a gépen cs, ut, flatout2.

Vagy gitározz az is le tudja kötni az embert.

Amikor úgy érzed hogy beadnád a derekad nézd meg ezket a linkeket és legyél elszánt, te sokkal erősebb vagy mint az bűzrud, te fogysz kijönni ebből győztesen és kész, nem fogja az élted minden egyes percét uralni, újra olyan lesz mint régen.

[link]

[link] videót is nézd meg

[link] olvasd ezeket figyelmesen végig.

Haverokat is ezekkel szoktam bíztatni.

Remélem tudtam segíteni.

2011. júl. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!