Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű cigaretta?

Figyelt kérdés
Én fekete Dunhill-t szívok, de szeretnék valami elitebbet, ha egyáltalán lehet Magyarországon ennél jobb minőségű cigarettát venni...
2011. máj. 29. 13:27
1 2
 11/15 anonim válasza:
És a kérdező ezzel a válasszal igazat is adott azoknak akik eddig oltották...
2011. jún. 20. 23:30
 12/15 A kérdező kommentje:
?
2011. jún. 21. 04:40
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

sztem ku.r.vára sznob vagy

amúgy a legjobb cigi a kék szofi

2012. ápr. 10. 21:18
 14/15 anonim ***** válasza:
13. xDDDDDDDDDDDD
2019. okt. 24. 11:23
 15/15 Chill9 válasza:
100%

Na sziasztok! Igazából 10 éves a kérdés, de azért hátha látja ezt még itt valaki.

Az a helyzet, hogy az etikett szerint elég sokat elárul valakiről, hogy milyen cigarettát szív, az is, hogy mivel gyújtja meg, de még az is, hogy mibe hamuzik. Tehát ha már valaki rászokott a cigarettára, hadd döntse már el, hogy jó lesz-e neki a kék szofi (amikor dohányoztam, én is szívtam, szóval nyugi nem leszólni akarok itt bárkit is...), vagy kicsit komolyabb cuccal mocskolja a tüdejét, ami mondjuk jobban néz ki, finomabb, zamatosabb, drágább. Nektek pedig teljesen mindegy mire költi a pénzét egy vadidegen, ahelyett, hogy kiosztasz egy teljesen idegen embert, aki csak segítséget kért, inkább adj neki hiteles választ, vagy maradj csendben. :)

2021. jún. 3. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!