Szerintetek ez jó megoldás?
A dohánytartó tölcsér alját kibéleltem egy réteg házi,kilukasztgatott alufóliával,majd megtömtem,és ráhúztam egy réteg kilukasztgatott házi alufóliát,rá a széntartó konzol,arra is egy réteg kilukasztgatott alufóliát,majd arra egy alugyűrű,és úgy jön rá az öngyulladós szén.
Ez megfog némi széndarabot?
Csak azért,mert mikor ki szoktam mosni a csövet,szörnyű látvány szokott elém tárulni. A cső tele van darabokkal,és mivel Shiazo-t használok,nem lehetnek mások,mint apró széndarabok.
Ez ellen találtam ki ezt módszert. Szerintetek ér valamit?
Akkor a házi pipák jobbak ilyen szempontból?
Ott szívószál van.
http://www.youtube.com/watch?v=PfQwQKnQ0r8
Am légyszi kommentelj majd a videóhoz,és nyomj egy pozitívumot,vagy épp egy "nem tetszik"-et,ha nem tetszene,de szerintem elég jó videó! :)
Zene 5*,képek 5*,magyarázat5*
Nem is vok nagyképű! :)
tegnapi 22:32-es vagyok:
Ezt a házi vízipipa dolog nekem nem jön be, sorry. :D
Viszont a pipával nincs gond, ilyen van nekem is csak 72 cm-es. Szal a csövem is ez volt, míg le nem cseréltem. Most nammor csövet használok, ami kicsit drága ugyan, de csak egyszer kell megvenned, és nagyon stílusos.
Nekem ez van:
Kicsit drága, szívtam is a fogam mire rászántam magam hogy megvegyem.
Köszi! :)
Tényleg elég szívós,de meggondolom! :)
Azzal meg,hogy nem tetszik a házi,nincs semmi gond! :)
Nem vagyunk egyformák! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!