Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek ez jó megoldás?

Szerintetek ez jó megoldás?

Figyelt kérdés

A dohánytartó tölcsér alját kibéleltem egy réteg házi,kilukasztgatott alufóliával,majd megtömtem,és ráhúztam egy réteg kilukasztgatott házi alufóliát,rá a széntartó konzol,arra is egy réteg kilukasztgatott alufóliát,majd arra egy alugyűrű,és úgy jön rá az öngyulladós szén.

Ez megfog némi széndarabot?

Csak azért,mert mikor ki szoktam mosni a csövet,szörnyű látvány szokott elém tárulni. A cső tele van darabokkal,és mivel Shiazo-t használok,nem lehetnek mások,mint apró széndarabok.

Ez ellen találtam ki ezt módszert. Szerintetek ér valamit?

2011. máj. 28. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom, végül is.
2011. máj. 28. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szén biztosan nem került a csövedbe. Nekem is volt ilyen gondom. A csővel van a baj. Valószínűleg nem mosható, és a nyáltól meg vízpárától korrodált benne a fém spirál. Ahogy töredezik szét a cső egyre nagyobb darabok fognak kijönni. Az hogy kimostad, az csak ront a helyzeten. Új cső lesz a megoldás, de érdemes mosható csövet venni, abban egy műanyag cső van és akárhányszor mosható. Ha mosható csöved van akkor nemtom, de szén biztosan nem. A füstből is rakódik le ez-az. De mosható csöveknél ez 2-3 pipázás után látszik csak meg.
2011. máj. 28. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
22:31-es vagyok, a kérdésre válaszolva, nem jó megoldás :D
2011. máj. 28. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi! :)

Ilyen pipám van,szerinted milyen csövet vegyek hozzá,amelyik minőségi?

[link]

2011. máj. 29. 10:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Akkor a házi pipák jobbak ilyen szempontból?

Ott szívószál van.

http://www.youtube.com/watch?v=PfQwQKnQ0r8

Am légyszi kommentelj majd a videóhoz,és nyomj egy pozitívumot,vagy épp egy "nem tetszik"-et,ha nem tetszene,de szerintem elég jó videó! :)

Zene 5*,képek 5*,magyarázat5*

Nem is vok nagyképű! :)

2011. máj. 29. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

tegnapi 22:32-es vagyok:

Ezt a házi vízipipa dolog nekem nem jön be, sorry. :D

Viszont a pipával nincs gond, ilyen van nekem is csak 72 cm-es. Szal a csövem is ez volt, míg le nem cseréltem. Most nammor csövet használok, ami kicsit drága ugyan, de csak egyszer kell megvenned, és nagyon stílusos.

Nekem ez van:

[link]

Kicsit drága, szívtam is a fogam mire rászántam magam hogy megvegyem.

2011. máj. 29. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Tényleg elég szívós,de meggondolom! :)

Azzal meg,hogy nem tetszik a házi,nincs semmi gond! :)

Nem vagyunk egyformák! :D

2011. máj. 30. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!